Hvordan å få øye på XP antivirus (virus) på datamaskinen

Hvordan å få øye på XP antivirus (virus) på datamaskinen


I dag noen av virus er maske seg å se ut som Windows varsler. De deaktivere Windows-funksjoner som oppgave manager, administratorkonto, Internet Explorer, og andre.

Bruksanvisning

1 Hvordan å få øye på XP antivirus (virus) på datamaskinen


Her vil vi se på XP Antivirus 2009 og 2010. Dette programmet vil installere på systemet ditt uten at du vet det. Det vil informere deg om at du er smittet. Det vil utføre en skanning, og det vil fortelle deg at det finnes mange virus, og at du må kjøpe programvare for å fjerne den. Dette er svindel, de skapte viruset.

2 Hvordan å få øye på XP antivirus (virus) på datamaskinen


Du trenger å vite hvordan å få øye på dette ikonet. Det ligner på Windows-sikkerhetsvarsel ikon, men det er ikke! Legg merke til forskjellen i de to ikonene. Viruset er en rutete skjold og vinduer ikonet er et rødt skjold med en X.

3 Hvordan å få øye på XP antivirus (virus) på datamaskinen


En måte å drepe dette programmet er åpent Oppgavebehandling. Du kan gjøre dette enten ved å trykke ctrl + alt + delete eller ved å åpne startmenyen, velge løp, og skrive "tsk mgr" og deretter trykke Enter. Klikk på fanen prosesser; finne noen prosesser som er merket XP Antivirus.exe eller lignende. Når du finner disse ved å klikke på knappen Avslutt prosess.

4 Hvordan å få øye på XP antivirus (virus) på datamaskinen


Deretter kjøre en full scan med antivirusprogram som er betalt for og oppdatert. Hvis du ikke ønsker å betale for sikkerhet, anbefaler jeg AVG 8.0 som kan lastes ned gratis på nettet.

Hint

  • Vær forsiktig når du avslutter prosesser i oppgavebehandling.
  • kan sikkerhetsprogramvaren ikke fjerne viruset.