Hvordan å finne noen album i Picasa

Hvordan å finne noen album i Picasa


Google Picasa er et bilde-delingstjeneste som lar deg laste opp dine bilder og fotoalbumene til nettet for å dele med venner, familie og Internett. Album kan deles med noen eller venstre åpen for visning av allmennheten. Hvis du vil vise et spesifikt album i Picasa, kan du søke etter albumet og bla gjennom resultatene på ferie. Men hvis et album er merket som privat, vil du ikke være i stand til å se bildene den inneholder mindre du har en invitasjon til å se bildene fra eieren av albumet.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser og gå til Picasa Nettalbum hjemmeside.

2 Skriv inn navnet på albumet eller brukeren navnet på eieren av albumet i "Søk" bar på toppen av Picasa siden. Klikk "Søk" for å søke etter albumet.

3 Bruk de avanserte filtrene til venstre side av søkeresultatsiden for å snevre inn resultatene du ser. Hvis du se bruker du søker etter i resultatene, kan du klikke hans eller hennes brukernavn for å åpne albumet gallerier.

Hint

  • Logge deg på Google eller Picasa konto vil tillate deg å se private gallerier andre brukere har delt med deg. Du kan logge inn på din konto på Picasa-hjemmesiden. Logge inn på kontoen din vil også tillate deg å filtrere søkeresultatene ved å "Mennesker jeg følger", som bare vil vise bilder fra vennene dine.