Hvordan å fremme merkevaren din på Facebook

April 15 by admin

Hvordan å fremme merkevaren din på Facebook


Facebook har gjort sosiale nettverk utbredt. Mange bedrifter frykter sosiale medier fordi det virker som noe mer enn en umedierte diskusjonsforumet hvor misfornøyde kunder kan klage. Men hvis du er ærlig på bedriftens Facebook-konto og avtale med misfornøyde kunder på en høflig, business-aktig måte så kan du slå negative situasjoner i merkevarebygging situasjoner.

Bruksanvisning

1 Åpne en Facebook-konto for merkenavnet. Hvis du er et rockeband, bruker bandets navn, hvis du er et multinasjonalt selskap, bruke bedriftens navn. Du ønsker navnet ditt å skille seg ut i hvert bilde og på hver statusoppdatering. Begynn å skrive inn nettadresser som fører til informasjon om merkevaren på "lenker" side av Facebook-kontoen din. Send hyppige e-postoppdateringer til alle venner og fans av merkevaren sin Facebook-side.

2 Samhandle med bedriftens Facebook-venner og fans hele tiden, og alltid på en vennlig og positiv måte. Facebook-kontoen din er en hage og trenger konstant overvåking og omsorg. Fornærmede fans eller kunder vil klage på sine Facebook-kontoer i håp om å overbevise andre om å ikke støtte din merkevare.

3 Holde regelmessige konkurranser og trekninger på Facebook. Du vil at folk skal ønske å komme til bedriftens Facebook-side for mer enn bare nyhetsoppdateringer.

4 Svare på innboksmeldinger og kommentarer på bedriftens Facebook-side så snart som mulig. Dette vil ikke bare tilfredsstille avsendere av meldinger og kommentarer, men vil oppfordre andre til å kommentere på veggen, så vel.

5 Utvikle bedriftens bånd ved å knytte bedriftens Facebook-kontoen til andre store nettsamfunn som Linkedin.

Related Articles