Hvordan å gjøre en Carousel Gallery i iWeb

Hvordan å gjøre en Carousel Gallery i iWeb


Hvis du gjør et nettsted på Mac med iWeb og ønsker å dele bilder med personer over Internett, kan du legge til en karusell galleri til webområdet ditt. Apples opprinnelige iWeb programmet inneholder maler for å lage websider med et fotogalleri. Men fungerer iWeb bildegalleri bare når nettstedets besøkende klikker på knappene for å bla gjennom bildene ett om gangen. Hvis du vil ha en karusell galleri som roterer gjennom bildene automatisk, må du laste ned et tredjeparts karusell galleriprogrammet til Mac for å generere HTML-koden for å lime inn i iWeb nettsted side.

Bruksanvisning

1 Start en nettleser på din Mac, og naviger til et nettsted som tilbyr et program for å lage en karusell galleri, slik som gratis Flash Gallery (free-flashgallery.com), JQuery Gallery (jquerygalleryslider.com) eller Visual lysbilder (visualslideshow.com) .

2 Last karusellen lysbilde program, installere det på din Mac, og starte programmet.

3 Klikk på kommando for å legge til bilder, og naviger til mappen på din Mac som inneholder bildene du vil bruke i lysbildefremvisningen, og klikk deretter "Legg til bilder" kommandoen igjen.

4 Klikk på et bilde for å velge det, deretter inn en bildetekst hvis du ønsker å gi bildetekster i lysbildeserien, og deretter fortsette denne prosedyren for de andre bildene. Klikk på alternativene for å konfigurere hvilken retning karusell lysbilder vil flytte, for eksempel venstre til høyre, høyre til venstre eller tilfeldig. Klikk for å konfigurere om du vil at karusell lysbilde å spille automatisk når de besøkende se websiden, eller om de må klikke en "Play" -knappen for å begynne å se den.

5 Klikk på "Publiser" -knappen når du er ferdig med å konfigurere innstillinger for lysbildefremvisning. Skriv inn domenenavnet for serveren, brukernavn og passord, og klikk deretter på "Publiser" igjen for å laste karusellen lysbilder mappen på din nettside hosting service server.

6 Klikk på "Publiser" -knappen en gang til, og klikk deretter på "Publiser til mappe" alternativet. Klikk på en mappe på Mac hvor du vil lagre karusell slideshow-filer. Du må gjøre dette slik at du kan ha en kopi av lysbildeserie på Mac, og slik at du kan få HTML-kode som du trenger for å sette inn i iWeb nettsted siden for karusellen lysbildefremvisning.

7 Klikk på den blå tegnefilm ansikt på Dock på Mac for å bytte til Finder. Dobbeltklikk på mappen som du har definert for lagring karusellen lysbildeserie på Mac. Høyreklikk på "HTML" fil, og klikk deretter på "Åpne med TextEdit" fra pop-up menyen. Dette åpner HTML-filen for din karusell lysbildeserie i Apples eget tekstbehandlingsprogram.

8 Klikk for å merke all HTML-kode fra "<head>? øverst på siden for å "</ body>" nederst på siden, og deretter høyreklikker, og klikk deretter på "Kopier".

9 Klikk på "Programmer" i Dock på Mac, og klikk deretter på "iWeb." Thumbnails for hver side av nettstedet ditt vises i ruten til venstre i programvinduet iWeb.

10 Klikk på miniatyrbildet av siden der du vil legge til karusellen galleriet. Hvis du ønsker å sette en karusell galleri på en ny side, klikk på "Ny side" nederst i vinduet, og klikk deretter på en mal, og klikk deretter på "Velg" for å lage en ny side basert på malen du har valgt.

11 Klikk "Show Media." The nettleservindu medier vises. Klikk på "Widgets" -kategorien. Dra "HTML-fragment" -ikonet på siden der du vil at karusell lysbilde skal vises. HTML Snippet åpnes. Høyreklikk inne i HTML-fragment vinduet, og klikk deretter "Lim inn" for å kopiere HTML-koden for din karusell lysbildeserie som du kopierte fra TextEdit. Klikk på "Apply" og deretter sirkelen med "X" øverst til venstre i vinduet for å lukke det.

12 Klikk "Fil" fra iWeb-menyen, og klikk deretter på "Lagre". Klikk på navnet på nettstedet ditt i ruten til venstre i iWeb-vinduet, og klikk deretter på "Publiser" for å publisere iWeb hjemmeside. Når folk laste nettstedet ditt, de ser karusellen slideshow når de klikker på sin side.