Hvordan å overvåke Twitter etter stikkord

Overvåking søkeord på Twitter kan hjelpe deg med å administrere en merkevare image eller holde deg oppdatert på trender som interesserer deg. For eksempel kan bedrifter overvåke Twitter for innlegg som nevner selskapet, gi dem muligheten til å svare på klager. Twitter er søkefunksjonen gir noen verktøy for begrenset overvåking av søkeord, men du må søke manuelt etter søkeord regelmessig for å overvåke bruken på Twitter. Tredjeparts tjenester og applikasjoner som TweetDeck, Monitter.com og Twilert lar deg lagre dine søkeord søk eller motta e-postvarsler når søkeordet er nevnt.

Bruksanvisning

1 Besøk search.twitter.com å sette opp et søk hvis du trenger å overvåke bare én eller to søkeord. Bruk Twitter parametere for avanserte søk for å fokusere dine resultater. For eksempel kan du begrense resultatene til tweets fra en bestemt person eller i nærheten av et sted. Gjennom resultatene av ditt søk ofte.

2 Last ned TweetDeck hvis du ønsker en desktop applikasjon som lar deg overvåke søkeord på Twitter og oppdatere flere sosiale nettverk samtidig. Installer og logge inn på fri programvare. Klikk på "+" knappen for å legge til en ny kolonne til TweetDeck for hvert søkeord du ønsker å overvåke. Skriv inn søkeordet, og klikk på knappen "Søk". TweetDeck legger til en kolonne som viser sanntids resultatene av at søk på Twitter. Gjennom resultatene av søket regelmessig.

3 Besøk monitter.com å overvåke flere søkeord fra nettleseren. Skriv inn et søkeord i søkeboksen, og klikk på "Legg kolonnen" -knappen. Monitter legger til en kolonne som inneholder sanntid resultater av søket ditt. Legg til flere kolonner som ønsket, og vurdere resultatene regelmessig.

4 Meld deg på twilert.com å motta e-postvarsler når et søkeord er nevnt på Twitter. Gi din e-postadresse etter signering i. Skriv inn søkeordet ditt og velge hvor ofte du ønsker å motta e-postvarsler.