Hvordan å sammenligne priser for en bærbar datamaskin Online

Prisene på bærbare datamaskiner fortsetter å synke. For å finne den beste kvaliteten for dollar, sammenlignet handle online på nettsteder som Froogle, BizRate, Pricegrabber og MySimon. Her er hvordan du får tilgang til informasjonen.

Bruksanvisning

1 Tenk over hvordan du skal bruke den bærbare datamaskinen for å finne ut hvilke funksjoner du trenger.

2 Naviger til en sammenligning shopping nettsted som www.froogle.com, www.bizrate.com, www.pricegrabber.com eller www.mysimon.com.

3 Tast inn søkeordene dine, for eksempel "lett bærbar PC," i søkefeltet og trykk på Enter.

4 Begrens søkeresultatene. Skriv inn et merkenavn eller prisklasse hvis du har disse alternativene.

5 Sammenlign funksjonene til ulike bærbare datamaskiner. Hvis du ikke kan samle nok informasjon, gå til produsentens hjemmeside.

6 Velg en bærbar modell og sammenligne priser. Inkluder frakt og moms, hvis det er aktuelt. Se etter gratis frakt tilbud eller andre insentiver.

7 Besøk flere sammenligning shopping nettsteder for å finne det beste tilbudet.

Hint

  • Før du kjøper på nettet, kan du besøke en elektronikkbutikk og prøve forskjellige bærbare datamaskiner.
  • Laptop-skjermer varierer fra 15- til 17-inches. Mer skjerm betyr mer vekt, noe som påvirker portabilitet.
  • Hvis du ønsker å se filmer, manipulere video, lyd eller bildefiler, eller spille grafikkintensive spill, velge en modell med en raskere prosessor, mer RAM og avansert grafikk evne. Den kraftigere bærbare datamaskiner har en tendens til å ha en lengre batterilevetid; hvis du har tenkt å bruke den bærbare på steder der du ikke kan koble til, ta hensyn til denne funksjonen.
  • De fleste nye modeller er Wi-Fi (trådløst fidelity) aktivert, slik at du kan koble til Internett trådløst hvor som helst du finne en Wi-Fi-signal.
  • Bærbare datamaskiner kan være dyrt å oppgradere (mer enn stasjonære datamaskiner), og noen oppgraderingsmuligheter er tilgjengelige. Det er billigere å bestille de funksjonene du trenger når du først kjøper maskinen.
  • For å beskytte investeringen din, studere leverandørens retningslinjer for retur og produsentens garanti før du kjøper din laptop.