Hvordan animere Lavere Thirds i After Effects

Hvordan animere Lavere Thirds i After Effects


Når du tilbringer mye tid - og muligens penger - på en profesjonell videoprosjekt med Adobe After Effects og Premiere Pro, selv de små detaljene saken. Som sådan, kan de grunnleggende lavere tredeler som vises og forsvinne med litt glans ikke klippe det - du må kanskje gå opp litt og legge til noen animasjon til teksten som vises på skjermen. Du har mange muligheter for å bygge bakgrunnsbilder for din lavere tredeler, men en av de enkleste måtene å animere dem er å bruke programmets animasjonseffekter.

Bruksanvisning

1 Klikk "Standard" fra "arbeidsområde" drop-down menyen øverst til høyre på skjermen til å skrive inn utsikten.

2 Import og dra et grafisk nedre tredel til Tidslinjen fra After Effects, eller bare lage en tekstboks på Tidslinjen som nedre tredjedel tekst uten bakgrunnsgrafikk ved å klikke på "Text" -verktøyet, og deretter klikke i Sammensetning vindu og skrive kors tredje teksten der du vil at den skal vises.

3 Klikk "Effekter og Presets" mens i Standardvisning, velg "Animation Presets" og "Tekst".

4 Bla gjennom de ulike animasjoner for å finne ut hvilke du vil bruke. Klikk "Animasjon" fra toppmenyen, deretter "Browse Presets" for å bla gjennom animasjoner som de vil vises. Se på "Text" -menyen, og deretter se på "Animate I" valgene for alternativer for hvordan den animerte teksten kommer til å bli innført, og se på "Animate Out" for alternativer på hvordan animasjonen vil gå "off" på skjermen.

5 Naviger tilbake til After Effects og klikk på animasjon som du ønsker å bruke. Dra den til komposisjonen ruten, over teksten du vil animere. Trykk på "space" på tidslinjen for å se animasjonen gjenspeiles i prosjektet.