Hvordan åpne e-postvedlegg fra Mac til PC

Siden Mac-maskiner gikk med Intel-baserte prosessorer for noen år siden, den største forskjellen mellom Mac og PC ble operativsystemet. For år filer som ikke kunne overføres fra ett til et annet, men ettersom tiden har gått flere og flere programmer er i stand til å kjøre på begge systemene. De fleste e-postvedlegg blir brukt av enten en Microsoft Office-program eller fra Adobe, som begge kan brukes av Mac og PC.

Bruksanvisning

1 Logg inn på e-postkontoen når du er på Mac. Klikk på vedlegget du vil og Mac spør om du ønsker å åpne den eller lagre den til datamaskinen. Velg "Lagre", velg deretter skrivebordet som ønsket sted (du kan lagre den til et annet sted, men det er lettest å finne når du er på skrivebordet).

2 Fest flyttbar minneenhet, for eksempel en ekstern harddisk eller flash-stasjon, til Mac. I et øyeblikk kan du se et bilde av stasjonen vises på skrivebordet.

3 Dra og slipp vedlegget til den flyttbare tallerken stasjonen. Vent til filen til etterbehandling mestring, da styre-klikk på enhetsikonet og velg "Eject". Nå kan du ta ut minneenheten.

4 Plugg inn minneenheten i PC-en. De fleste minneenheter er i stand til å spare innhold på begge dataformater. Men hvis du har formatert enheten siden kjøpet kan det ikke være i stand til å transportere fra en Mac til en PC.

5 Åpne "Min datamaskin" ( "Computer" i Vista) og dobbeltklikk på flyttbar diskstasjon. Klikk og dra vedlegg til skrivebordet på PCen.

6 Åpne vedlegget. Filer som Word, PowerPoint, Adobe Reader og Excel har ikke noe problem åpning. Et bilde åpner også lett.