Hvordan åpne en MS Word-dokument uten MS Word

DOC og DOCX-fil utvidelser i forbindelse med Microsoft Word blir ofte brukt for forretningsdokumenter, skolerelaterte filer og annen viktig informasjon. Hvis du ikke har Microsoft Word installert på datamaskinen, kan du fortsatt åpne, vise og skrive ut Word-dokumenter med et gratis program fra Microsoft som heter Word Viewer. Mens programmet vil tillate deg å vise og skrive ut filene, vil du ikke være i stand til å lagre dokumenter til datamaskinen, eller gjøre endringer i dem uten å kjøpe og installere den fullstendige versjonen av Microsoft Word.

Bruksanvisning

1 Last ned Microsoft Office Word Viewer fra Microsoft Office hjemmeside office.Microsoft.com.

2 Åpne den nedlastede filen ved å dobbeltklikke på filnavnet på skrivebordet, i "Mine dokumenter" -mappen, "Downloads" mappe eller hvilken plassering du valgte å lagre den nedlastede filen.

3 Klikk i boksen ved siden av "Klikk her for å godta Microsoft-programvare lisensvilkår" for å plassere en hake inni den, og klikk på "Fortsett" knappen.

4 Sett en hake i boksen ved siden av "Jeg godtar vilkårene i lisensavtalen" ved å klikke inni den, og klikk på "Neste" -knappen.

5 Klikk på "Install" -knappen for å fullføre installasjonen av programmet.

6 Klikk på "OK" i pop-up vindu som sier "Microsoft Office Word Viewer 2003 er fullført med suksess." Klikk "OK" på neste pop-up vindu som sier "Installasjonen er fullført."

7 Åpne Windows-menyen ved å klikke på "Start" -knappen eller Windows-ikonet knappen, avhengig av hvilken versjon av Windows du bruker.

8 Velg "Microsoft Office Word Viewer 2003" fra programlisten.

9 Naviger til Microsoft Word-filen du ønsker å åpne i "Open" boksen som dukker opp når du åpner programmet for å vise filen.

Hint

  • Last ned og følg instruksjonene på skjermen for å installere "Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel og PowerPoint 2007-filformater" fra Microsoft Office nettsted for å åpne Word 2007-filer med Word Viewer programmet.