Hvordan Overklokk en AMD Turion 64 på en Compaq nx6125

Hvordan Overklokk en AMD Turion 64 på en Compaq nx6125


AMD Turion 64 prosessorer er medium-speed prosessorer installert i bærbare datamaskiner, inkludert Compaq nx6125. A prosessorer jobb omfatter håndtering av databeregninger og utføre prosesseringsoppgaver for datamaskinen. Hastigheten som en prosessor som AMD Turion 64 utfører jobben sin bestemmer den totale effektiviteten av datamaskinen. Overklokking av AMD Turion 64-prosessor gir raskere hastigheter i CPU, i sin tur øke hastigheten på datamaskinen. Innstillinger i oppstartsmenyen for Compaq nx6125 kan endres for å overklokke AMD Turion 64.

Bruksanvisning

1 Boot Compaq nx6125 bærbar PC. Trykk på "Escape" tasten under oppstart for å gå inn i oppstartsmenyen. Velg "BIOS" alternativ fra listen over valg.

2 Velg "Bus" eller "Ekstern Bus" delen av menyen og trykke Enter. Finn verdien ved siden av "Front Side Bus" område og markere det med markøren. Trykk på Enter én gang for å velge verdien. Trykk på opp-piltasten én gang for å øke verdien. Trykk Enter for å bekrefte endringen. Dette øker AMD Turion 64 front busshastighet.

3 Velg "CPU" eller "CPU kjerne" delen av menyen og trykke Enter. Finn verdien ved siden av "Multiplier" og markere den med markøren. Trykk på Enter én gang for å velge verdien. Trykk på opp-piltasten én gang for å øke verdien. Trykk Enter for å bekrefte endringen. Dette reiser AMD Turion 64 frekvens multiplikator.

4 Gå tilbake til den primære delen av oppstartsmenyen og velg "Lagre endringer og Avslutt" alternativet. AMD Turion 64 er nå overklokket.

Hint

  • For å omgjøre endringer AMD Turion 64 innstillinger, trykk "Gjenopprett til standard" i oppstartsmenyen.
  • Overklokking av AMD Turion 64 kan annullere garantier dekker datasystemet.