Hvordan åpne en Netflix konto

Netflix tillater medlemmer å leie filmer på nettet og få dem levert direkte til sine hjem for en månedlig avgift. Følg disse trinnene for å åpne en Netflix-konto, og deretter pop litt popcorn og gjør deg klar til å se dine favorittfilmer i komforten av ditt hjem.

Bruksanvisning

1 Gå til Netflix hjemmeside netflix.com.

2 Bla gjennom nettstedets titler å se hva som Netflix tilbyr. Dette gir deg også en følelse for området. Avgjør om selskapet tilbyr den type filmer du er interessert i å leie.

3 Klikk på "Ikke medlem" under "Logg inn" på hjemmesiden.

4 Velg "Start nå" -knappen for å starte medlemskapsprosessen og åpne din konto.

5 Skriv inn din e-postadresse og postnummer. Lag et passord med minst 6 bokstaver. Når du er klar, klikker du på "Neste" -knappen.

6 Velg et medlemskap plan. Velg antall filmer du kan holde på en gang, og det totale antall filmer du ønsker å motta hver måned. Klikk på "Fortsett" knappen etter at du har valgt ditt medlemskap plan.

7 Skriv inn leveringsinformasjonen, og klikk. Klikk "Fortsett".

8 Skriv inn faktureringsinformasjonen. Et kredittkort er nødvendig for å åpne en konto. Netflix aksepterer debetkort utstedt fra Visa, MasterCard og alle større kredittkort. Medlemmene faktureres månedlig gjennom en automatisk belastning system.

9 Søk gjennom Move-spill og klikk "Legg til" for å sende filmer til utleie køen. Det er mulig å legge til filmer i køen før deres utgivelsesdato. Når de er utgitt, beveger filmen til toppen av køen.

Hint

  • I gjennomsnitt tar en film rental tre dager å komme til deg fra Netflix. Noen sjeldne filmene kan ta lengre tid fordi de sender fra forskjellige Netflix sentre rundt om i USA.
  • Gavekort er tilgjengelig.
  • Du kan se filmer på datamaskinen via Netflix nettstedet.