Hvordan avinstallerer AntiMalware Pro

Hvordan avinstallerer AntiMalware Pro


AntiMalware Pro er utviklet for å fjerne malware, spyware og andre skadelige filer eller programmer fra din datamaskin. AntiMalware Pro leveres med livstidsgaranti, så det er ikke nødvendig å re-kjøpe programmet. Av ulike årsaker kan det være lurt å vite hvordan man skal fjerne programmet fra systemet. Fjerne AntiMalware Pro fra systemet vil gjøre plass til andre programmer som kanskje må være installert.

Bruksanvisning

1 Lukk AntiMalware Pro ved å høyreklikke på ikonet på oppgavelinjen og klikke "Exit". Dette vil sikre Windows 7 er bruker ingen av filene under avinstallasjonsprosessen.

2 Plasser musepekeren på "Start" -knappen og klikk en gang. Rull til "Control Panel" og klikk. Du vil nå se en liste over systemprogrammer og innstillinger.

3 Dobbeltklikk på "Programmer og funksjoner" -ikonet. En boks med alle installerte programmer og applikasjoner vil komme opp.

4 Finn "AntiMalware Pro" og klikk én gang for å markere programmet. Klikk på "Avinstaller" knappen på verktøylinjen. Listen er i alfabetisk rekkefølge, slik at programmet vil bli funnet mot toppen av listen.

5 Klikk "Ja" når du blir bedt om du er sikker på at du vil avinstallere programmet. Følg anvisningene på skjermen for å fullføre fjerningen. Når du blir bedt, starte datamaskinen på nytt. AntiMalware Pro har nå blitt fjernet.