Hvordan avinstallerer Kaspersky

Hvordan avinstallerer Kaspersky


Kaspersky system sikkerhetsprogrammer, inkludert Kaspersky Anti-Virus 2010 og Kaspersky Internet Security 2010, er noen av de mest populære sikkerhetsprogrammer Microsoft Windows. Men hvis du har byttet til et annet program, vil du ønsker å avinstallere Kaspersky program for å forebygge problemer. Avinstallere et Kaspersky sikkerhetsprogram er gjort på samme måte som med alle andre program installert på en datamaskin, og bør ikke ta brukeren mer enn et minutt eller to å fullføre.

Bruksanvisning

Windows 7

1 Åpne "Start" -menyen på datamaskinen og klikk på "Control Panel" linken.

2 Åpne "System and Security" i "Control Panel" og klikk på "Programmer" linken.

3 Velg "Avinstaller et program" i "Programmer og funksjoner" -delen øverst i vinduet.

4 Velg Kaspersky programvaren du vil avinstallere fra listen over programmer som er installert på datamaskinen, og klikk på den én gang for å markere det.

5 Trykk på "Avinstaller / Endre" knappen over listen over programmer for å avinstallere Kaspersky programvare. Du vil motta en pop up ber deg om å bekrefte handlingen. Klikk på "Ja" på pop-up for å fullføre prosessen.

Windows XP

6 Åpne "Start" -menyen og åpne "Control Panel".

7 Klikk på "Legg til eller fjern programmer" -funksjonen i "Control Panel" og velg deretter "Endre eller fjern programmer" boksen i vinduet som vises.

8 Finn Kaspersky programvaren du vil avinstallere i listen på "Endre eller fjern programmer" siden og klikk på den en gang for å utvide den. Programmet vil bli funnet under "installerte programmer."

9 Klikk på "Fjern" knappen nederst i høyre hjørne av Kaspersky programvare avsnittet for å avinstallere Kaspersky programmet fra datamaskinen.