Hvordan begrense en postboksstørrelse av Group Policy

Hvordan begrense en postboksstørrelse av Group Policy


Gruppepolicyinnstillinger er en enkel måte å administrere ulike nettverksmiljøer av en gitt størrelse. Det eneste kravet at disse innstillingene må jobbe, er at enkelte arbeidsplasser trenger å kjøre en moderne Windows OS (XP og oppover) og koblet til nettverket. Disse gruppereglene kan også brukes til Microsoft Server-applikasjoner som ikke er en del av kjernen OS, som Exchange Server og ISA Server.

Bruksanvisning

1 Åpne Exchange System Manager. Utvid "Administrative Groups" og deretter "First Administrative grupper," deretter serveren, deretter "First Storage Group," høyreklikk på postkassen butikken.

2 Velg "Properties", klikk på "Limits" -kategorien. I denne kategorien er det vanskelig grense på postkasser satt under valget "Forby sending og mottak av (KB)."

3 Kryss av i boksen for "Forby sending og mottak av (KB)", deretter inn i størrelsesbegrensningen du ønsker for en postboks i kilobyte. For eksempel er 2 GB 2048 MB. 2048 MB er 2.097.152 KB. Klikk OK når du er ferdig med å konfigurere denne grensen.

4 Gå til "Mottakere" drop-down i Exchange System Manager, utvide, høyreklikk på "Mottaker Policies." Velg "Ny" og sjekk "Postkasse manager Innstillinger" og "E-postadresser." Sjekk og fjern haken uansett elementer du vil at denne grensen skal gjelde for, og klikk "OK." Høyreklikk og velg "Bruk denne politikken nå."