Hvordan bli kvitt en fil som har spørsmålstegn i det

Selv om du ikke kan lagre et filnavn med spørsmålstegn i det, kan mange filer og filtyper har spørsmålstegn i dem. Dette gjelder særlig for tekstbehandlingsdokumenter. Bli kvitt en fil som har spørsmålstegn i det er så enkelt som å slette filer fra datamaskinen. Du kan også globalt erstatte spørsmålstegn inne i en fil hvis du har tekstbehandlingsprogrammet installert på datamaskinen. Hvis du ønsker å beholde en kopi av den opprinnelige filen, backup filen på flyttbare medier.

Bruksanvisning

Slette en fil

1 Klikk på "Start". I "Start Søk" tekstfeltet skriver du inn "windows explorer." Trykk på "Enter" -tasten.

2 Bla til mappen som inneholder filen eller filene du vil slette.

3 Høyreklikk på filen. Hvis du ønsker å slette mer enn én fil, holder du nede "Ctrl" -tasten som du venstreklikke på hvert element, høyreklikk. Venstre-klikk på "Slett". Klikk på "Ja" når du blir spurt om du er sikker på at du vil slette filen.

4 Finn "Recycling Bin" i venstre kolonne. Høyreklikk på den. Venstre-klikk på "Tøm Gjenvinning Bin." Klikk på "Ja."

Fjern Spørsmål Marks fra fil

5 Åpne tekstbehandlingsprogram. Klikk på "File" på menylinjen, deretter "Open".

6 Bla til filen som inneholder spørsmålstegn som du ønsker å slette. Dobbeltklikk på filen.

7 Hold nede "Ctrl" + "F." Skriv "?" (Uten anførselstegn) i "Søk etter" -feltet. La "Erstatt med" blank eller innspill en ønsket tegn, for eksempel en periode eller utropstegn.

8 Klikk på "Erstatt alle." Klikk på "OK", så nær.

Hint

  • Du kan endre autokorrektur alternativer for å automatisk endre spørsmålstegn til en annen form for tegnsetting mens du skriver. Aktiver automatisk riktig, og deretter endre alternativene.
  • Du må kanskje endre filens tillatelser, avslutter en systemprosess, eller korrigere harddisk feil via Chkdsk for å slette filer i NTFS filsystemer.