Hvordan bli kvitt Netflix annonser på NetZero

NetZero er en Internet Service Provider (ISP) som gir begrenset, gratis oppringt Internett-tjeneste i USA og Canada. Når du kobler til Internett og starte surfingen din aktivitet, Netflix pop-up-annonser er et vanlig syn på sidene. Ikke bare er disse markedsføringstiltak forstyrrende, men de har også noen ganger tregere nettleseren din. Bli kvitt disse Netflix annonser ved å aktivere pop-up blocker på din browser og sysselsetter et verktøy, kjent som en "add-on" for å blokkere pop-ups og andre annonser.

Bruksanvisning

Safari

1 Start din Safari nettleser. Klikk på "Edit" -menyen, og velg "Blokker Pop-up Windows" fra listen da. Hvis du bruker en Mac, er denne funksjonen under "Safari" -menyen.

2 Ta opp macupdate nettside for å velge et tilleggsprogram som beskytter din nettleser fra påtrengende reklame (se Ressurser).

3 Skriv "Safari ad blocker" eller lignende i tekstfeltet til høyre, og deretter bla gjennom listen over resultatene som vises. Klikk på annonsen blocker du vil bruke, og klikk deretter på "Last ned nå" -linken. Fortsett å følge instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Firefox

4 Ta opp din Firefox nettleser. Klikk på "Verktøy" -menyen, og velg "Alternativer" fra listen deretter. På en Mac, klikker du på "Firefox" -menyen og velg "Preferences". Klikk på "Innhold" -kategorien, og klikk deretter i boksen ved siden av "Blokker popup-vinduer" for å bruke denne funksjonen til nettleseren din.

5 Åpne Mozilla "Add-ons" side (se Resources.) Skriv "ad blocker" i tekstfeltet. Velg en add-on, og klikk deretter på "Legg til Firefox" -knappen ved siden av verktøyet som du vil.

6 Følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet. Start nettleseren din for å sikre at endringene trer i kraft.

Internet Explorer

7 Start nettleseren Internet Explorer. Klikk på "Verktøy" -menyen, og velg deretter "Popup-blokkering" i menyen. Klikk på "Slå på Popup-blokkering" tittelen i listen som vises.

8 Peke nettleseren din til Internett Explorer "Add-on galleri." Skriv "annonser" eller "blokker" i søkefeltet (se Ressurser). Gjennom de tilgjengelige alternativene og klikke på "Legg til Internet Explorer" knappen ved siden av ønsket funksjon.

9 Klikk på knappen "Kjør" i dialogboksen som vises. Følg instruksjonene som installerer dette programmet, og deretter starte nettleseren din.

Hint

  • NetZero har betalt planer som NetZero HiSpeed ​​3G som ikke pålegge reklame som gratis ISP-tjenesten gjør.