Hvordan bli kvitt Preloaded Junk på en HP datamaskin

Hvordan bli kvitt Preloaded Junk på en HP datamaskin


Datamaskiner ofte leveres med forhåndsinstallert "junk" programvare som kan tjene som en plage for HP PC-eiere. Avinstallere forhåndslastet programvare ofte er de første skritt PC eiere ta i tilpasser en HP-datamaskin. Fjerning av disse programvarepakker kan være tidkrevende, men verdt innsatsen på grunn av økt ledig plass på harddisken. Tiden som kreves for å utføre denne oppgaven vil variere avhengig av hvor mange programmer du ønsker å avinstallere. Du må kanskje starte datamaskinen flere ganger.

Bruksanvisning

1 Logg inn på Windows med en administrator-nivå konto.

2 Klikk på "Start" og deretter "Control Panel".

3 Klikk på "klassisk visning" i venstre kolonne.

4 Åpne "Programmer og funksjoner".

5 Høyreklikk på programmet du ønsker å avinstallere. Venstre-klikk på "Avinstaller."

6 Klikk på "Neste" eller "Ja" for å avinstallere programvaren. Hvis avinstallering programmet ber deg om å "Start," klikk "Ja."

7 Gjenta denne prosessen til du har fjernet all uønsket HP programvare.

Hint

  • Ikke bruk andre programmer mens du avinstallerer programvaren. Ellers kan filene være i bruk som er i konflikt med installerbar og hindre at programmet blir fjernet.
  • For å fjerne programmer fra å starte når Windows starter opp, klikk på "Start" og deretter skriver du inn "msconfig". Du kan deretter opprette en "Selektiv oppstart" prosedyre som vil påskynde oppstartsprosessen.
  • Du kan installere noen av HPs forhåndslastede programmer med HP-gjenopprettingskonsollen.
  • Avinstallere programmer kritiske til systemintegritet, som drivere, kan føre til at systemet blir ustabilt. Ikke fjern programmer hvis du ikke forstår hva de gjør. Hvis du er usikker, kan du starte et program for å bestemme dens formål, og deretter fjerne den hvis du anser det useriøs.