Hvordan brenne AVI videoer å spille på en DVD-spiller

Hvordan brenne AVI videoer å spille på en DVD-spiller


Du kan se videoene du skyter gjennom DVD-spilleren er koblet til TV-en. Mange datamaskiner leveres med DVD-brennere, men du kan tenke DVD-programvare er for dyrt, eller du kan ikke være sikker på om du vil bruke den nok til å rettferdiggjøre kostnadene. DVDFlick er et gratis, open source program som kan forfatte DVDer for deg i en lett-å-bruke pakke.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til Dvdflick.net. Klikk på "Last ned" linken øverst navigasjonsmenyen. Klikk på "Last ned DVD Flick" -knappen, som er stor og gul, i midten av skjermen.

2 Dobbeltklikk på installasjonsverktøyet etter at nedlastingen er fullført og følg installasjonsveiviseren for en enkel installasjon.

3 Sjekk "Run DVDFlick" boksen på siste skjermbilde av installasjonsprosessen, og klikk på "Finish" -knappen nederst til høyre i vinduet. DVDFlick vil lansere. Klikk på "Close" på "Velkommen" skjerm som først vises når DVDFlick lanserer.

4 Klikk på "Legg Tittel" -menyen på høyre side av skjermen for å legge til en AVI-fil til DVD. En standard Windows-fil navigasjonsmenyen vises slik at du finner din AVI fil. Klikk "Open" når du finner den ønskede filen. Når du legger til titler til DVD listen varsel på venstre side av skjermen er et vertikalt søylediagram i gult som viser prosentandelen av plass fortært av hver tittel som du legger dem. Du kan ikke overstige 100 prosent, og hvis du gjør det, må du fjerne titler inntil totale er under 100 prosent.

5 Klikk på "Prosjekt Settings" ikonet i menylinjen øverst. Velg "Burning" i menyen til venstre for "Prosjekt innstillinger" skjerm. Klikk på boksen ved siden av "Brenn til DVD", slik at filmen din blir brent direkte til DVD. Hvis du vil ha denne muligheten til å forbli standardalternativet, klikker du på "Bruk som standard" -knappen nederst i vinduet, og klikk deretter på "Godta".

6 Klikk på "Browse" -knappen nederst til høyre på skjermen, og finn et sted på datamaskinen DVDFlick kan bruke til å lagre de kodede data. DVDFlick vil bruke harddisken på datamaskinen for første del av operasjonen, fordi det er mye raskere enn å skrive direkte til DVD. Klikk "OK" når du er ferdig.

7 Klikk på "Create DVD" på toppmenyen for å lage din DVD når du har lagt til alle titlene du ønsker, og du er under 100 prosent grensen.

8 Sett inn en tom DVD i DVD-brenner og klikk "OK" i påminnelsen vinduet som vises som ber om en blank DVD. På dette punktet en "Encoding Project" vindu vises med en grønn linje graf nederst som oppdaterer fremdriften. Denne prosessen vil ta minst like lenge som filmen går. For eksempel, hvis filmfilen kjøres i 55 minutter, vil denne prosessen ta minst 55 minutter som video og lyd er kodet.

9 Fjern DVD fra stasjonen når "DVD Flick - Ferdig" vises vinduet. Klikk på "Close" knappen nederst til høyre i vinduet.

Hint

  • DVDFlick tilbyr brukerne muligheter i å forfatte DVD, for eksempel navngi kapitler, tilpasse kapittel frekvens, og andre koder alternativer. Den DVDFlick brukerhåndboken er en stor ressurs for å lære om disse avanserte funksjonene. Guiden er tilgjengelig på flere språk og kan finnes fra "Guide" link fra toppen navigeringsmenyen.