Hvordan brenne en CD på en Dell

Hvordan brenne en CD på en Dell


Dell-maskiner leveres som standard med Windows-operativsystemet, som har alle nødvendige verktøy for å brenne CD-er og DVD-er. Bruk den innebygde Windows Media Player til å brenne personlige CDer fra musikk i biblioteket eller fra filer på harddisken din. De innfødte programvare forenkler brenneprosessen uten behov for ekstra programvare eller dyre multimedia suiter. Brenneprosessen for en CD kan være ferdig i noen få skritt fra brukere med en grunnleggende kunnskap om Dell-maskiner og Windows-operativsystemet.

Bruksanvisning

1 Start Windows Media Player, og klikk på "Burn" -kategorien på verktøylinjen. Klikk på pilen under "Burn" -kategorien og velg hvilken type CD (Audio eller Data) du ønsker å brenne for å åpne "List" -panelet.

2 Sett inn en tom CD-R inn i Dell datamaskinens diskskuffen. Klikk på "List" -panelet, og klikk på "Clear List" knappen som ser ut som en rød "X" For å legge til filer fra biblioteket til CD, dra filene fra biblioteket inn i "List" -panelet. For å legge til filer fra harddisken, naviger til filens plassering på harddisken og høyreklikk på filen. Klikk "Legg til Burn List" for å sende filen til Windows Media Player-grensesnittet.

3 Klikk på "Start Burn" -knappen nederst i "List" -panelet for å starte brenneprosessen. Når brenningen er fullført, vil CD bli kastet ut fra stasjonen.