Hvordan brenne videoer Bruke Windows Vista

Hvordan brenne videoer Bruke Windows Vista


Burning videoer til DVD-plater gir en god måte å lagre dem sikkert, spille dem på hjemmebane anlegg og dele dem med andre i et nesten universelt kompatibelt format. Windows Vista-maskiner har Windows DVD Maker programvare forhåndsinstallert for å brenne en eller flere videoer til DVD.

Bruksanvisning

1 Åpne Windows DVD Maker fra "Alle programmer" i Start-menyen, eller ved å skrive "Windows DVD Maker" i Start-menyen søkefeltet og trykke "Enter".

2 Sett inn en tom DVD i systemets write-stand optisk stasjon. Windows DVD Maker fungerer med DVD-R, DVD-RW, DVD + R, DVD + RW og DVD-ROM-plater, selv om noen optiske stasjoner kan begrense kompatibelt diskformat.

3 Klikk på "Legg til elementer" knappen og naviger til den første videofilen du ønsker å brenne. Windows DVD Maker kan importere mest vanlige videoformater, inkludert AVI, MPEG og WMV, samt mange stillbilder og lydformater.

4 Gjenta trinnet ovenfor for å legge til flere videofiler. Dra filene opp og ned i hovedvinduet for å endre rekkefølgen på den siste DVD-plate. Merk en videofil, og klikk "Fjern elementer" for å slette det fra prosjektet.

5 Klikk på linken "Alternativer" i nedre høyre hjørne. I dette vinduet kan du angi disk innstillinger aspect ratio, format og avspilling. Klikk på "OK" for å lagre endringene.

6 Skriv inn et navn for prosjektet i "Disc tittelen" boksen. Dette navnet vil vises sammen med disken når de settes inn i DVD-spillere eller annet datasystem. Klikk "Next".

7 Klikk på en forhåndsvisning i høyre ramme for å bruke som tema til DVD-hovedmenyen. Hvis du ønsker å redigere temaet videre, klikk på "Tilpass menyen." Klikk på "Meny teksten" -knappen for å endre format og innhold av menyalternativene.

8 Klikk på "Burn" når du er ferdig for å begynne å lage disken. Dette kan ta flere minutter, avhengig av lengden på videoer, optisk stasjon fart og tilgjengelige systemressurser. Ikke avbryt prosessen eller fjerne disken eller det vil bli gjort uleselig.