Hvordan bruke Cloning verktøyet i Photoshop CS3

Hvordan bruke Cloning verktøyet i Photoshop CS3


Før dagene av Adobe Photoshop, grafiske kunstnere og fotografer måtte kutte manuelt, lime og retusjere fotografier med kniver, lim, kjemikalier og maling. Det var en krevende prosess og manglet presisjonen av moderne fotobehandlingsprogramvaren. Med Photoshop CS3, kan bildene bli sammensatt eller satt sammen sømløst. Imagery fra deler av et bilde kan også bli utvidet eller gjentatt ved en prosess som kalles "kloning". Kloning verktøy i Photoshop CS3 er en av de mest allsidige verktøy i verktøykassen, og er lett å bruke når du først får taket på det.

Bruksanvisning

1 Klikk på ikonet for Photoshop CS3 for å starte programmet.

2 Åpne en digital fil ved å velge "File" -menyen og klikke "Open". Finn din dokumentets filnavn og klikk på den for å åpne.

3 Finn "Window" fra menylinjen, og dra ned til "Layers". Klikk for å åpne lagpaletten. Klikk på den lille drill-down-knappen i øvre høyre side av lagpaletten for å opprette et nytt lag. Navn på lag, eller la den på standard, noe som er "Layer 1"

4 Finn "Window" fra menylinjen, og dra ned til "Verktøy" for å åpne verktøykasse. Finn kloning verktøyet, som ser ut som et stempel i verktøyboksen, og klikk. Alternativt kan du velge klone verktøyet ved å klikke på "S" -tasten.

5 Legg merke til den ekstra kloning kilde palett, som er en funksjon nytt til CS3. Velg stempelverktøyet. Plasser stempelverktøyet ikon på det nye laget du opprettet i trinn 3. Klikk "Alt" på samme tid du plasserer verktøyet på bildet for å velge kilden for kloning.

6 Flytt kloning verktøy til det området du ønsker å legge bildet til, og deretter male med det å gjengi bildet andre steder på laget.

7 Lagre bildet og avslutter Photoshop CS3.

Hint

  • Den nye kloning paletten har opptil fem forhåndsinnstillinger (kilder) som du kan arbeide med på ett bilde.