Hvordan bruke CSS til Sett GoDaddy nettstedet Seal til Blog

En GoDaddy nettstedet segl viser at websiden inneholder et sikkerhetssertifikat, slik at brukerne kan sikkert overføre sensitive data over Internett. En sikkerhetssertifikat krypterer data som sendes til din webside, og GoDaddy selger sertifikater med sine vertstjenester. Du må logge deg på GoDaddy konto for å hente bildet, men du har muligheten til å bruke CSS for å vise bildet i stedet for å opprette statiske HTML.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser og logg deg på GoDaddy account manager. Når du har logget inn, klikk på "Min konto" og velg "SSL-sertifikater" fra listen over alternativer.

2 Klikk på "Manage Certificate" link. En liste over gyldige sertifikater du kjøper noe fra GoDaddy skjermer. Klikk på domenenavn som inneholder informasjon om sikkerhetssertifikatet. Klikk "Site Seal" for å åpne en popup som viser HTML-koden. Kopier lenken i HTML-koden som inneholder plasseringen for sikkerheten segl.

3 Høyreklikk på HTML-filen du ønsker å bruke for å vise nettstedet segl. Klikk "Åpne med", og klikk deretter på HTML-editor.

4 Rull ned filen til der du vil at nettstedet segl å vise. Legg til følgende kode i HTML:

<Div id = "siteseal"> </ div>

5 Legg CSS stil til den nye div tag for å vise nettstedet segl. Følgende kode viser full HTML-kode med CSS-klasse som viser GoDaddy segl:

<Div id = "siteseal" style = "background-image: URL ( 'seal.gif');"> </ div>

Erstatt "seal.gif" med det kopierte bildet stedet du kopierte i trinn tre.