Hvordan bruke Dual Projektorer I stedet for en Anamorphic Lens

Hvordan bruke Dual Projektorer I stedet for en Anamorphic Lens


Anamorfisk widescreen er en vanlig video aspektet radio som brukes på filmer. Den anamorfisk widescreen utvider visningsområdet i bildet og resulterer ofte i de svarte linjene du ser på toppen og bunnen av en TV-skjerm. Hvis du ønsker å projisere videobildet fra en datamaskin, men ikke ønsker å bruke en anamorfisk linse, er det mulig å vise informasjon uten de svarte linjer på skjermen. For å gjøre dette, trenger du to forskjellige projektorer.

Bruksanvisning

1 Sjekk datamaskinen for å se om det er to VGA tilkoblingsporter. De fleste stasjonære gjort i løpet av de siste årene har denne funksjonen. På kortet du koble skjermen til, det er en annen port som ser ut akkurat som porten er i bruk. Hvis du ikke har dette alternativet, kan du kjøpe og installere en ny skjerm kort som har de to tilkoblingsporter.

2 Koble en VGA-kabel inn i den første VGA-tilkobling port på datamaskinen, og sett den andre enden av kabelen inn i VGA-tilkobling på den første porten. Gjenta prosessen med den andre VGA-kabel, tilkobling port og monitor.

3 Klikk "Start", "Control Panel" og "Skjerminnstillinger". Under "Multiple Display", velg "Utvid" og videobildet vises i løpet av de to projiserte bildene.