Hvordan bruke en Booster ID i Yahoo! Games

Mange Yahoo! Games online spill, som sjakk og basseng, har en statistikk system som holder styr på din Yahoo! ID-statistikk. Mens den eneste måten å bygge dine statistikker opp er ved å spille og vinne flere spill, kan du bruke det som er kjent som en "booster-ID" til pad dine statistikker. En booster ID er rett og slett en andre ID som du kontrollere og spille mot å forbedre din viktigste ID'er stat rangering. Hvis du ønsker å bruke en booster-ID i Yahoo! Games, kan du gjøre det ved å logge deg inn i den andre kontoen på en annen nettleser.

Bruksanvisning

1 Åpne datamaskinens standard nettleser og gå til yahoo.com. Klikk på Sign Up linken og fylle ut nødvendig informasjon. Klikk på "Create My Account" for å lage den booster konto.

2 Klikk på Sign Out linken for å logge ut av booster-konto og gå til games.yahoo.com. Klikk på Logg på linken og skriv din viktigste Yahoo! Games kontoens påloggingsinformasjon, og klikk. Klikk på "Logg inn" knappen for å logge inn på din hovedkonto.

3 Lansere en annen nettleser applikasjon. Hvis du ikke har en annen nettleser installert på datamaskinen, må du installere en nå. Firefox, Google Chrome og Opera er noen av de populære nettlesere tilgjengelig.

4 Naviger til games.yahoo.com i andre nettleseren. Klikk på Logg på linken og skriv din booster Yahoo! Games kontoens påloggingsinformasjon, og klikk. Klikk på "Logg inn" -knappen for å logge deg på booster-konto.

5 Naviger begge kontoene på samme Yahoo! Games spillet og spille mot booster ID ved å bruke begge nettlesere.