Hvordan bruke en datamaskin på et fly

Hvordan bruke en datamaskin på et fly


Ved hjelp av en datamaskin på et fly bør ikke være en utfordring for noen, men det er visse regler og forholdsregler som må følges for personlig sikkerhet og komfort for deg selv og dine medpassasjerer. Vanligvis krever dette blir personlig oppmerksomme på signaler om takeoff og landing, kunngjøringer av piloten og andre ansatte, og hvorvidt trådløst internett mottaker i datamaskinen er slått av.

Bruksanvisning

1 Sjekk om passasjerer har lov til å åpne sine datamaskiner. Ved takeoff og kort tid før flyets nedstigning før landing, blir passasjerene ikke lov til å ha sine datamaskiner på. Turbulens kan føre til at maskinen faller bort fra sin eier, potensielt skade andre passasjerer og selv eier. Som en tommelfingerregel, ta hensyn til setebeltet skiltet over setet. Hvis du ikke er pålagt å bruke bilbeltet på et gitt tidspunkt, deretter bruke en datamaskin på den tiden bør være tillatt også.

2 Slå av den trådløse mottakeren på datamaskinen hele tiden. Ofte vil en bryter være til stede i fronten av maskinen, slik at du kan direkte slå mottakeren av eller på. Alternativt er det vanligvis en snarvei emblem nederst til høyre på skjermen for ikke-Mac-brukere av bærbare datamaskiner som gjør dem i stand til å slå den trådløse mottakeren på eller av. Eiere av en Mac laptop vil trolig ha samme mulighet, men nærmere midten nederst eller øverst på skjermen. Uansett må den trådløse mottakeren slås av.

3 Bruk hodetelefonene når du lytter til musikk eller se en film på den bærbare. Det er en vanlig høflighet å gjøre det, og i noen tilfeller en faktisk forutsetning for å ikke forstyrre andre passasjerer. Det er ingen regel mot å bruke en laptop om natten (f.eks under en flytur om natten når andre passasjerene sover), men det er problematisk å bruke bærbare musikk- og videotjenester med åpenbar mangel på respekt mot komforten av andre.

Hint

  • Hodetelefoner at taushet området er stor for å forbedre lydkvaliteten du får fra din laptop, mens drukning ut motorstøy av flyet.
  • Ikke bruk hodetelefoner under nedstigning eller like før takeoff, fordi du vil sannsynligvis glipp instrukser piloten eller personalet.