Hvordan bruke en PC laptop med en iMac 27 "skjerm

Hvordan bruke en PC laptop med en iMac 27 "skjerm


Den 27 "iMac leveres med en helt ny funksjon: evnen til å ta imot HD-video fra en ekstern kilde, og vise det på den vakre 27" LED-skjerm. En rekke enheter kan bruke denne funksjonen, men kanskje en av de mest brukte kildene er en PC laptop. Selv om det kan virke bakvendt at en PC kan koble til en iMac som skjerm, kan det lett gjøres med riktig adapter og en bit av teknisk kunnskap.

Bruksanvisning

Konfigurer ekstern skjerm

1 Boot både iMac og PC Laptop. Det vil være nyttig hvis disse to sitter nær hverandre som du må ha tilgang til begge maskinene for ulike trinn.

2 Plugg Mini Displayport-kabel til den bærbare datamaskinen.

3 Plugg den andre enden av Mini Displayport på baksiden av iMac.

4 Sett iMac i "Target Display Mode" ved å trykke Kommando + F2 sammen. Dette vil sette videokilde for din iMac til den bakre porten og klargjøre den for din bærbare videosignal.

5 Konfigurer den bærbare datamaskinen til å bruke den eksterne skjermen. Avhengig av operativsystemet dette kan være en rekke ulike trinn. Totalt sett vil du din bærbare videosignal til å bli portert til en ekstern skjerm. Disse alternativene er ofte funnet i videoinnstillingene i operativsystemet kontrollinnstillinger.

6 Juster videoinnstillingene fra den bærbare datamaskinen for å optimalisere oppløsning på iMac. Disse 27 "iMac har en maksimal oppløsning på 2560 x 1440 piksler.

Hint

  • Ikke bry deg om at bærbare ikke har en Mini Displayport. En rask Internett-søk vil avdekke mange adapter kilder for VGA til Mini Displayport samt HDMI til Mini Displayport.
  • Husk at videoen i alternativet fungerer bare for 27 "iMac.