Hvordan bruke Google til Host Min personlige Domene E-post

Å måtte forholde seg til flere e-postkontoer kan være smertefullt. Hvis du har satt opp en e-postadresse gjennom din egen Web domene, kan du koble denne kontoen til din eksisterende Gmail-konto til å holde ting organisert. Mens Gmail-kontoen din vil ikke teknisk "host" e-postkontoen, det vil motta alle videresendte meldinger fra webserveren, samt gi deg muligheten til å sette ditt svar til-adresse som den som er knyttet til domenenavn. Med andre ord, om du skal bruke Gmail til å skrive meldinger, vil mottakerne se e-post fra "[email protected]"

Bruksanvisning

1 Sett opp domene-e til å videresende til Gmail-kontoen din. Dette alternativet kan vanligvis finnes enten i e-postoppsett delen av din web hosting konto eller i innstillingsmenyen på din webmail siden. Send en testmelding til domenenavnet e-post og innlogging til din Gmail for å bekrefte at meldinger blir videre riktig.

2 Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre i Gmail hjemmeside. Velg "E-postinnstillinger."

3 Klikk "Kontoer og import." Finn "Send e-post som" -delen. Klikk på "Send e-post fra en annen adresse" -knappen. Skriv inn din e-postadresse i pop-up vindu. Klikk "Next". Vent på bekreftelsen til å dukke opp i innboksen din. Klikk på linken for å bekrefte at du er eieren av e-postkonto. Du kan gjøre dette for så mange e-postadresser som du må.

4 Klikk "Skriv e-post" eller svar på en e-post i innboksen din. Åpne nedtrekkslisten merket "Fra". Herfra har du valget mellom å angi svaradresse som enten Gmail-adressen eller adressen som er tilknyttet ditt domenenavn.