Hvordan bruke hodetelefoner som en mikrofon på en Mac

Hvordan bruke hodetelefoner som en mikrofon på en Mac


For å ta opp lyd på en Mac, er alt du trenger et sett med hodetelefoner. Enhver hodetelefon kan fungere som en mikrofon; selv om lyden vil være lav kvalitet, det vil plukke opp lyd. Bruk hodetelefoner som en mikrofon på en Mac som har en "ekstern mikrofon" i Systemprofil.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Om denne maskinen" i Apple-menyen, velg deretter "Mer info". Klikk på "Velg Audio (innebygd)" fra Maskinvare. Hvis dette vinduet viser "Ekstern mikrofon" som et alternativ, så din kan bruke hodetelefonene som en mikrofon. Hvis ikke, gjør din Mac støtter mic opptak.

2 Koble hodetelefonene til hodetelefonkontakten på din Mac. Hodetelefonkontakten er vanligvis merket med et symbol i form av en mikrofon.

3 Klikk på Apple-menyen og åpne "Simple Sound" fra programlisten. Klikk "Fil" og velg "New" fra rullegardinmenyen. En innspilling vinduet åpnes. Klikk på "Record" når du er klar til å spille.

4 Snakk inn dine hodetelefoner 'høyttalere som du ville snakke inn i en mikrofon. Du må kanskje snakke litt høyere enn vanlig. Lydbølgene vil vises i opptaksvinduet.

5 Klikk på "Stop" når du er ferdig med innspillingen. Spill av opptaket ved å klikke på "Play".