Hvordan bruke HP Photosmart C5240

HP Photosmart C5240 kombinerer funksjonaliteten til en skriver, kopimaskin og skanner i en enkelt multi-purpose enhet, noe som gir en attraktiv løsning for hjemmekontor og student brukere som ønsker å optimalisere bruken av tilgjengelig plass. Photo C5240 er kompatibel med både PC og Apple-maskiner og har en maksimal utskriftsoppløsning på 1200 x 1200 dpi (fargeutskrifter), maksimal skanneoppløsning på 4800 x 4800 dpi (19 200 dpi ved bruk av optisk ekstrautstyr) og en kopieringshastighet på opptil 30 sider per minutt. Den C5240 er utformet for enkel bruk, og mye av funksjonaliteten er tilgjengelig via sin kontroll panel.

Bruksanvisning

Utskrift via datamaskin

1 Løft papirutmatingsbrettet. Utvide guider på papiret innskuffen så langt som mulig. Legge papir i skuffen og skyv førerne innover til de er i flukt med kanten på papiret.

2 Slå på datamaskinen og åpne dokumentet du vil skrive ut. Velg "Page Setup" fra "Fil" -menyen og foreta nødvendige justeringer.

3 Velg "Skriv ut" fra "Fil" -menyen og velg Photo C5240 skriveren fra listen over tilgjengelige skrivere. Gjør eventuelle nødvendige justeringer og klikk på "Skriv ut" -knappen.

Skrive ut fra et minnekort

4 Legg papir i skriveren som anvist ovenfor. Finn minnekortsporene i nedre venstre hjørne av fronten av skriveren. Sett inn minnekortet i riktig spor; den nyeste bildet lagres på minnekortet vises på displayet befinner seg i øvre høyre hjørne på forsiden av skriveren.

5 Trykk på pil høyre-knappen til "View" er valgt. Trykk på "OK" -knappen. Bruk piltastene til å velge bildet du vil skrive ut. Trykk to ganger på "OK" -knappen. Velg "Print Preview" og trykk på "OK" -knappen; velge flere fotografier som skal skrives ut, trykker du ned knappen til alternativet "Add More" er valgt, og trykk på "OK" -knappen, ellers går du videre til neste trinn.

6 Bruk pil ned for å velge "Innstillinger" og gjør eventuelle justeringer. Trykk på "OK" -knappen. Bruk pil ned for å velge "Print Now" og trykk på "OK" -knappen.

Kopiering og skanning

7 Hvis du vil kopiere et dokument, begynner ved å løfte kopimaskinen / skannerdekselet, som ligger på toppen av skriveren. Legg dokumentet med forsiden ned på glassplaten, og juster kanten av dokumentet med forsiden høyre kanten av glasset. Senk dekselet.

8 Legg papir i skriveren som beskrevet i "Utskrift via datamaskin." Trykk "Start Copy Black" for en monokrom kopi eller "Start Copy Color" for en fargekopi.

9 Hvis du vil skanne et dokument, plasserer dokumentet på skanner som beskrevet ovenfor. Trykk på "Scan Menu" -knappen. Bruk opp og ned piltastene til å velge hvilket program på datamaskinen din vil motta det skannede bildet (alternativt kan du lagre skanningen til et minnekort som er satt ved å velge "Skann til minnekort").

10 Trykk på "OK" -knappen for å begynne å skanne dokumentet. Undersøk scan forhåndsvisning vises på datamaskinen og foreta justeringer der det er nødvendig. Klikk på "Godta" for å fullføre skanningen.

Hint

  • Hvis du skriver ut på fotopapir, legger du i papiret med utskriftssiden ned og kortsiden vendt fremover.