Hvordan bruke Microsoft Visual Studio C Compiler for Picture Programming

Hvordan bruke Microsoft Visual Studio C Compiler for Picture Programming


Bilde programmering er kunsten og vitenskapen om å ta bilder som digitale bilder på den personlige datamaskinen og ytterligere forbedre og behandle bildene. Du kan skrive bilde programmering programmer i Visual C ++ bruker Microsofts Picture Acquisition Software Development Kit (SDK) sammen med Microsoft Foundation Classes (MFC). Et programmeringsgrensesnitt (API) styrer prosessen med å anskaffe bilder fra en enhet, for eksempel et digitalt kamera. API er et sett av klasser og metoder, eller et sett av funksjoner som filtrerer bilder, overføre bilder fra enheten, og tilbyr dialogbokser for Enhetsvalg, opsjoner og parametere.

Bruksanvisning

1 Lag en grunnleggende C ++ MFC rammesøknad i Visual Studio.

2 Legg en dialog for å grunnleggende MFC rammeverk som gjør at brukeren å velge en enhet som han / hun vil få bildene. Legg dialogen ved å gjøre et kall til bildet oppkjøpet SDK API-funksjonen "IPhotoAcquireDeviceSelectionDialog." Med dette bildet oppkjøpet økten begynner.

3 Legg en dialogboks for å tillate brukeren å lage parameterinnstillingene som filnavn formater, bilderotasjon, slette bilder etter import og spørre for koder. Kaller "IPhotoAcquireOptionsDialog" -grensesnitt fra bildet oppkjøpet API. Bruk "IPhotoAcquireSettings" grensesnitt for å gjøre oppkjøp innstillinger auto. Ring IPhotoAcquireSettings :: SetOutputFilenameTemplate () ved å angi et format mal streng til å angi filnavnet format.

4 Kaller "CreatePhotoSource" metoden for "IPhotoAcquire" -grensesnitt å initialisere en forekomst av "IPhotoAcquireSource" objekt som representerer bildekilden. Ringe på det punktet at brukeren eller programmet velger kameraet enheten. Ring andre metoder av "IPhotoAcquireSource" grensesnitt for å administrere en liste over elementer erverv og administrere innstillinger og enhetsspesifikke egenskaper.

5 Ring IPhotoAcquire :: Acquire () metode for å skaffe seg elementer fra enheten av valgt type. Bruk IPhotoAcquireItem grensesnitt for å arbeide med individuelle elementer før eller under overføring.

6 Bruk "IPhotoAcquireProgressCB" grensesnitt for å overstyre standard oppførsel levert av SDK og levere ytterligere funksjonalitet spesifikk til søknaden din, som svar på hendelser som slutt i punkt overføring eller begynnelsen av elementet sletting.

7 Pass referanse til objektet som implementerte IPhotoAcquireProgressCB (bildet oppkjøpet kildeobjektet) til IPhotoAcquire :: Acquire () for å håndtere hendelser under bildet oppkjøpet. Pass samme objekt referanse til IPhotoAcquireSource :: InitializeItemList () for å håndtere hendelser i løpet bilder telling. Ring IPhotoProgressDialog () hvis du vil vise en fremdriftslinje under oppkjøp eller telling prosess.

Hint

  • Lag et bilde oppkjøp plug-in for å bli brukt av andre grensesnitt som bruker bildet oppkjøpet SDK, som en utvidelse til Windows Vista innebygd funksjonalitet for å skaffe bilder fra en enhet. Å lage en tilpasset plug-in, gjennomføre dynamiske koblinger (DLL) funksjoner, og IClassFactory og IPhotoAcquirePlugin grensesnitt.