Hvordan bruke Mind Mapping Software for å lage en salgsplan

Mind mapping programvare brukes til å organisere store mengder informasjon. Det er en visuelt orientert verktøy som skaper diagrammer av relasjoner mellom ideer og annen informasjon. Det er en effektiv måte for selgere å administrere sine prosjekter, mål og oppgavelister. Her er noen tips for bruk av tankekart programvare for å lage en salgsplan.

Bruksanvisning

1 Identifiser et sentralt mål eller tanke. Mindmapping salget plan begynner med å identifisere idé eller mål du prøver å utvikle og plassere den i midten av siden, slik alle andre ideer og tilkoblinger kan flyte fra den.

2 Bruk fri assosiasjon. Konsentrer deg om din identifisert målet for salget plan og la ideene for å nå dette målet dukke opp. La tankene utvide og bruke grener og undergrener å skrive ned alle de ideene som strømmer til deg.

3 Utnytte bilder, farger og symboler. Tenk så fort som mulig om salget plan ideer og bruke dataverktøy til å oversette disse ideene inn bilder, koder eller symboler.

4 Velg stikkord. Plukk de viktige ord eller bilder som representerer dine ideer for å skape en salgsplan. Bruk verktøyene som finnes i ditt sinn kartlegging program for å plassere disse ord og bilder på sine egne linjer. Dette gjør at du kan holde tankekart fokusert og ryddig.

5 Legg relasjoner og forbindelser. Når du ser relasjoner eller forbindelser mellom salget plan ideer, legge grener eller sub-grener å koble dem sammen. Husk at organisasjonen kan komme senere. Bare koble disse relasjonene og tilkoblinger du se og gå tilbake til din tankekart senere for å legge mer organisasjon.

Hint

  • Det er mange tankekart programmer tilgjengelig for å skape salgsplaner. Mange nettsteder som Mindjet, Essential Mind Mapping og Smartdraw tilbyr gratis prøveversjoner av deres sinn kartprogramvare.