Hvordan bruke Office 2007 til å lage en Fill-in Form

Hvordan bruke Office 2007 til å lage en Fill-in Form


Microsoft Office 2007 gir deg muligheten til å lage fill-in skjemaer ved hjelp av Word med sine oppdaterte brukeralternativer og vennlig, klar layout. Bruke "Utvikler" fanen, kan du nå opprette skjemaer med interaktive egenskaper som tekstbokser og rullegardinlister som gir en liste over alternativer. Du kan velge å starte en Fill-in Form fra bunnen av, men hvis det er første gang du oppretter en du ville være lurt å bruke en av de mange ferdige maler.

Bruksanvisning

1 Start Microsoft Office Word 2007.

2 Klikk Microsoft Office-knappen øverst i venstre hjørne av Word-dokumentet. Velg "Alternativer for Word" fra rullegardinmenyen og velg deretter "Popular". Sørg for å velge "Show Developer Tab på båndet" boksen og trykk "OK".

3 Trykk på Microsoft Office-knappen, velg deretter "Ny". Velg "Maler" og "Mine maler", dobbeltklikk på "Normal" og deretter "Mal". Velg en mal som grovt passer kravene til form og som har et bord layout og områder for brukerne å fylle inn sine svar. Lagre filen i "Mine dokumenter" og gi form et navn.

4 Tilpass skjemaet med de konkrete spørsmålene du ønsker brukerne å svare.

5 Klikk på "Utvikler" fanen på toppen av skjermen, og velg deretter "Design Mode" fra "Controls" gruppe. Nå kan du gi dine skjemainteraktive egenskaper.

6 Velg et felt der du vil at brukerne skal skrive inn tekst og velg deretter "Text" fra Kontroller-gruppen. Velge "Rich Text" vil tillate brukere å tilpasse tekstens skrifttype, farge og størrelse.

7 Velg et felt der du vil legge til en drop-down boksen og velg "Drop Down List" fra "Controls" gruppe. Klikk på tekstboksen som vises, og velg deretter "Properties" -knappen fra "Controls" gruppe.

8 Fyll muligheter for drop-down boksen i "Innhold Kontroll Properties" pop-up. I tabellen nederst, klikk på "Legg til" for å angi alternativer for drop-down boks. Gjenta denne prosessen til du har lagt inn alle de alternativene du ønsker. For å fjerne alternativer, klikk på "Velg et element" og deretter "Fjern" knappen.

9 Begrense brukere fra å redigere eller formatering skjemaet ved å velge "innholdskontroll kan ikke slettes" boksen i "Locking" -delen av "Innhold Kontroll Properties" pop-up og deretter velge "OK". Du kan også beskytte hele dokumentet ved å velge "Beskytt dokument" fra "Beskytt" gruppe på verktøylinjen, og deretter velge "Begrens formatering og redigering."