Hvordan bruke Podcasting Plugin i Wordpress

I WordPress versjon 1.5, ble podcaster opprinnelig støttet. Noen ganger litt flere tilpasninger er nødvendig for podcaster, men så en utvikler som heter TSG gitt ut "Podcasting Plugin" gratis i WordPress forlengelse katalogen. Utnyttelse av denne plugin muliggjør sømløs iTunes integrasjon av podcasten med WordPress. Den Podcasting Plugin inkluderer støtte for videopodcaster i tillegg til lydpodcaster, og gjør det mulig å lytte eller se i hver WordPress innlegg.

Bruksanvisning

Installere Podcasting Plugin

1 Logg inn på din WordPress Admin Kontrollpanel.

2 Klikk "Legg til ny" under Plugins.

3 Søk etter "podcasting" på Plugin Installation skjermen.

4 Klikk "Install" ved siden av Podcasting Plugin til TSG. Det er vanligvis det første resultatet.

5 Innenfor pop-up boks, klikk på den oransje "Installer nå" -knappen.

6 Klikk "Aktiver Plugin" en gang den automatiske installasjonen er fullført. Du vil da bli tatt til Manage Plugins skjermen.

Konfigurering og bruk av Podcasting Plugin

7 Klikk på "Settings" under Podcasting Plugin av TSG på Administrer Plugins skjermen.

8 Fyll ut alle ønskede felt på Plugin skjermen. Alle feltene er valgfrie, og du skal bare fylle ut elementer som du har informasjonen. Når du er ferdig med denne konfigurasjonen, vil du være i stand til å integrere podcaster i innleggene dine.

9 Opprett et nytt innlegg ved å klikke på "Legg til ny" under Innlegg menyen. Det vil være en ny seksjon på innlegg skjermen med tittelen "Podcasting."

10 Skriv inn filen nettadressen til Podcast eller velge det fra listen. Listen vil bare bli befolket hvis du ferdig konfigurert plugin i innstillingsskjermen.

11 Lagre / Publiser innlegget ditt i full Podcast integrasjon.