Hvordan bruke SCANPST å gjenopprette en PST

Scanpst.exe er et verktøy fra Microsoft som fikser et skadet Outlook innboks. Verktøyet er et alternativ for brukere som ikke er i stand til å åpne sine postkasser. Scanpst.exe er et kommandolinjeverktøy, og det går gjennom Outlook PST-filer, filene som lagrer e-post, kontakter og innstillinger. Bruk scanpst.exe å gjenopprette ødelagte PST-filer.

Bruksanvisning

1 Lukk Outlook. Klikk på Windows "Start" -knappen og skriv "Control mapper." Klikk på "OK". Dette åpner mappealternativer Windows. For å bruke scanpst.exe verktøyet, må du vise alle skjulte filer og mapper.

2 Klikk på "Mappealternativer." Klikk på "View" -fanen. Pass på at boksen merket "Vis skjulte filer og mapper" er merket. Dette viser dine skjulte filer. Klikk "OK" for å lagre endringene.

3 Klikk på Windows "Start" -knappen og skriv "Scanpst.exe" i søketekstboksen. En detalj vindu vises som finner plasseringen av scanpst.exe fil for din versjon av Outlook.

4 Dobbeltklikk på "scanpst.exe." Dette åpner et verktøy vindu. Klikk "Bla gjennom" og peker til plasseringen av PST-filen. Standardplasseringen er "c: \ brukere \ brukernavn \ AppData \ Local \ Microsoft \ Outlook" hvor "brukernavn" er Windows kontonavn.

5 Klikk "Start" for å kjøre verktøyet. Det kan ta flere minutter før verktøyet til å fullføre. Etter at verktøyet er fullført, åpner du Outlook på nytt. I hovedmenyen, klikk på "File", deretter "Folder List." Dette åpner et nytt vindu som skal inneholde flere deler av din Outlook e utvinnes fra skanningen.

6 Klikk på "File" menyen og klikk "Data File Management." Klikk "Legg til" for å opprette en ny Outlook-fil. Velg "Outlook personlige mapper Office-fil (PST)" når du blir spurt hva slags mappe du vil opprette. Skriv inn et navn for PST-filen og klikk "OK." Dette skaper en ny fil der du dra og slippe gamle, restaurerte filer til den nye PST-filen.

7 Dra filene fra din åpnet utvinnes vinduet i trinn fem til den nye mappen du opprettet. Den gamle gjenopprettede e heter "Lost and Found". Dra og slipp disse elementene til den nye PST-mappen. Dette lagrer din gamle, ødelagte informasjon til den nye PST-filen i Outlook. Neste gang du starter Outlook, er informasjonen gjenopprettet.