Hvordan bruke Trim funksjon

Tekst behandling er spesielt viktig i webutvikling programmeringsspråk som PHP. PHP inkluderer en spesiell "Trim" funksjon som fjerner alle mellomrom før eller etter et ord. Dette gjør at et ord å passe mer hensiktsmessig inne i HTML-siden den er designet for. Bruke "Trim" -funksjonen er enkelt og tilgjengelig for folk med liten erfaring med programmering. Ved å bruke trim, ord passer fint i tekstboksene for dem og ikke la store, tomme plasser på websider.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for hvordan du vil kjøre PHP-kode. Hvis du har en PHP server, kan du kjøre kode ved hjelp av PHP-filer. Hvis du ikke har tilgang til en PHP server, kan du bruke en online PHP tolk. Skriv inn koden i denne opplæringen inn i enten en PHP-fil eller den elektroniske PHP tolk.

2 Begynn PHP program med følgende uttalelse:

<? Php

3 Erklærer en streng variabel og tilordne den litt tekst verdi. Denne teksten må inneholde ledende og etterfølgende utenforliggende områder. For eksempel kan du skrive følgende:

$ Text = "ekstra mellomrom";

4 Trim teksten ved å sende "$ text" variabel til "trim" -funksjonen. Lagre den resulterende trimmet streng i en annen variabel, som dette:

$ TrimmedText = trim ($ tekst);

5 Skriv ut verdiene holdt av hver streng hjelp av disse tre utskrifts utsagn; midten uttalelse skriver bare en blank linje mellom utganger:

print ($ tekst);

print ( "\ n");

print ($ trimmedText);

6 Konkludere med PHP program med oppstillingen nedenfor. Programmet er nå klar til å bli testet på PHP server eller online PHP tolk.

?>

7 Kjør programmet. Utgangen skal se slik ut:

ekstra mellomrom

ekstra mellomrom