Hvordan bruke Viddy kameraet funksjoner og filtreViddy, videodeling program for mobile enheter fra Apple, er mer enn bare en måte å spille inn videoer; det er en innebygd sosialt nettverk som kobler seg til andre sosiale profiler for å aktivere ett klikk videodeling mellom Twitter, Facebook, YouTube og Tumblr. Men den virkelige stjernen på video og bilder app er kameraet - eller rettere sagt, hva det gjør at du kan gjøre med kameraet. Viddy valg av filtre og avanserte kamerakontroller setter deg i regissørsetet og gir deg muligheten til å slå korte videoklipp til mini-mesterverk.

Bruksanvisning

Spille inn en video

1

Spille inn en video.

Trykk på kameraikonet og velg "Camera" som videokilde.

2

Velg kamerainnstillinger.

Klikk på blitsikonet, hvis den finnes, i øvre venstre hjørne av skjermen for å slå blitsen på kameraet på eller av (hvis du bruker bakovervendt kamera). Trykk på kameraikonet i øvre venstre hjørne av skjermen for å bytte mellom den forovervendte og bakovervendt kamera.

3

Velg kamerainnstillinger.

Trykk hvor som helst på skjermen for å stille fokus. Hvis du bruker bakovervendt kamera, trykk på plusstegnet i hjørnet av fokuset boksen som ser ut til å sette fokus og hvitbalanse separat. Hvitbalansen er representert med et ikon som ligner en halvt lukket kameralukker og fokuset er representert ved en sirkel med en prikk inni. Dra disse ikonene på skjermen for å stille inn hvitbalanse og fokus du ønsker.

4

Åpne kamerainnstillingsmenyen.

Trykk på tannhjulikonet for å åpne kamerainnstillingsmenyen.

5

Utforsk de forskjellige kameraalternativer.

Utforsk de ulike alternativene. De første kontroll låser fokus, den andre låser eksponering og tredje låser hvitbalanse. Når disse alternativene er toggled til sine låste posisjoner, er dagens fokus, eksponering og hvitbalanse vedlikeholdt, selv om du beveger kameraet. Mikrofonen ikonet er lydmåleren; når valgt, kan du se volumnivået som du tar opp. Klokken oppringing ikonet blir på en timer som forsinker opptaket av tre sekunder. Rutenettet ikonet slår et rutenett som vises på skjermen (men ikke på videoen) for å hjelpe deg i å komponere din skutt. Den endelige kontrollen slår størrelsesforholdet mellom 4: 3 (480p) og 16: 9 (720p HD).

6

Spill videoen.

Trykk på den røde knappen for å starte opptak. Trykk på knappen igjen for å stoppe opptaket tidligere. Etter 15 sekunder stopper kameraet automatisk opptaket hvis du ikke stoppe det manuelt.

7

Lagre eller slette opptaket.

Trykk på den grønne haken for å lagre video og gå videre, eller trykke på den røde X for å slette videoen og starte på nytt. Forhåndsvise videoen ved å trykke på Play (peker mot høyre pil) ikonet. Når du har lagret videoen, vises skjermbildet Effects.

Bruke effekter

8

Velg og forhåndsvise en effekt.

Klikk på en effekt for å se en forhåndsvisning av hvordan det ser ut kledde på videoen. For å se en full video forhåndsvisning, trykk på Play-ikonet.

9

Juster video lyd.

Skyv FX glidebryteren til venstre for å redusere intensiteten av filtereffekten. Hvis filteret inneholder musikk, kan du skyve lyd glidebryteren til venstre for å understreke videoens lyd, eller til høyre for å gjøre musikken høyere.

10

Lagre og legge ut videoen.

Trykk på "Next" for å lagre den effekten du har valgt. Skriv inn en tittel og beskrivelse og velg publikum for videoen, og trykk deretter på «Post It." Videoen kan ta noen minutter å kode og laste opp, men du kan bla gjennom Viddy app mens det skjer. En bjelle beskjed om at opplastingen er fullført.

Legge til effekter av eksisterende videoer

11

Naviger til eksisterende innspillinger.

Trykk på kameraikonet og velg "Video Library" og deretter "Kamerarull".

12

Velg videoen du vil.

Trykk på videoen du vil laste opp.

1. 3

Velg den delen av videoen du vil bruke.

Velg den delen av videoen du vil laste opp, hvis videoen er lengre enn 15 sekunder. Dra den gule glidebryteren øverst på skjermen til den delen du vil bruke, og trykk på "Velg". Du kan bruke fingrene til å klype glidebryteren for å velge en kortere del, eller utvide glidebryteren for å velge en lengre klipp, opp til 15 sekunder.

14

Påfør filtrene og musikk du vil.

Velg en filtereffekt og bruk glidebryterne for å velge intensiteten av filteret og eventuelt musikken.

15

Navn, beskrive, tag og legge ut videoen.

Trykk "Next" og gi videoen en tittel, beskrivelse og koder, og velg alternativer for deling. Trykk på "Post It" for å legge ut videoen.

Administrere Effects

16

Naviger til innstillingene dine.

Trykk på profilikonet (det siste ikonet i raden nederst i appen) og trykker på ikonet utstyr formede Innstillinger i øverste høyre hjørne på din profil.

17

Avinstaller nedla effekt pakker.

Velg "Manage Packs." Effekter pakker som du allerede har lastet ned vises under fanen Mine Packs. Trykk "Installert" og velg "Avinstaller" for å fjerne en pakke.

18

Last ned nye effektpakker.

Trykk "markedsplass" for å vise pakker tilgjengelig for nedlasting. Trykk på "Last ned" for å installere en ny pakke. De fleste pakker er gratis, men noen er bare tilgjengelig som in-app kjøp. Hvis du ønsker å kjøpe en pakke, trykker du på "Kjøp" og skriv inn ditt iTunes passord når du blir bedt.

Hint

  • Når du fotograferer med front-mot kamera, 16: 9-modus og avansert fokus er ikke tilgjengelige. I stedet for en 9-delt nett, ansiktsform med en eyeline guide vises når du trykker på rutenettet innstillingen.