Hvordan bygge en egendefinert Bones PC

I en butikk, er en "barebone" computer vanligvis en sak som inneholder et hovedkort, CPU, RAM og en strømforsyning. Du må oppgi dine egne lagringsenheter, skjermkort (med mindre du velger integrert video), optiske stasjoner, inndataenheter, kabler, skjerm, høyttalere, og skriver. Hvis du bygger en barebone PC selv, så vil du sannsynligvis bli optisk for integrert video, lyd og Ethernet, men annet enn det, ikke denne type system ikke kommer sammen mye annerledes enn en dyrere en.

Bruksanvisning

1 Kontroller spenningen bryteren på baksiden av saken strømforsyning for å sørge for at det er satt for din region. Nord-Amerika og Japan bruker 110 eller 115 volt. Det er også en bryter på baksiden for å slå strømforsyningen på, men ikke flick at man ennå, og heller ikke koble strømforsyningen til en stikkontakt, av sikkerhetsmessige grunner.

2 Fest CPU til hovedkortet nå, før du setter brettet inne i saken. Det vil være mye enklere på denne måten. Prosessoren har et hakk eller markør på et hjørne som må være på linje med et hakk eller markør på CPU-sporet på brettet. Ved siden av det sporet er en spak. Løft hendelen, sette CPU i sporet, og senk spaken. Hvis spaken motstår går ned, kan det hende at CPU og sporet ikke stilt opp riktig. Sjekk din hovedkort manualen for detaljer, om nødvendig. Plugg CPU vifte i nærheten header på hovedkortet.

3 Installere RAM pinner i sporene på brettet, som ligger i diagrammet i manualen, med sine gull "tenner" vendt ned. De vil klikke på plass når sikker. Du må kanskje lette pinner ned sakte, men bestemt i et se-så bevegelse.

4 Sett inn kortets messing avstandsskruene på brettet inne i saken. Brettet kan være flyttbare. Deretter plasserer hovedkortet på toppen av stigerørene, og sette saken skruene gjennom pre-boret hull i hovedkortet og inn i standoffs nedenfor. Koble strøm hovedkort kabel (det kan være en annen, mindre kabel --- se dokumentasjonen din).

5 Installer harddisken og DVD-stasjon. Skyv dem inn i sine bukter, men sørg for at frontplaten på forsiden av saken ikke hindrer den optiske stasjonen. Den bukter kan være "verktøy mindre." Ellers skru stasjonene på plass og feste sine strømledningene. Fest sine datakablene fra stasjonene til hovedkortet overskriftene. Sjekk brettet manual for plasseringen av disse overskriftene, om nødvendig. Fest interne ledninger kommer fra makten og tilbakeknapper til sine overskrifter på tavlen.

6 Fest eksterne enheter. Tastaturet og musen er trolig USB og kan derfor plugge inn en USB-port på baksiden av datamaskinen. Fest skjermens signalkabel til enheten port video på baksiden av datamaskinen, og koble skjermens strømkabel og saken er strømkabelen. Vend strømbryteren på baksiden av strømforsyningen og trykke på power-knappen på forsiden.

Hint

  • Hvis hovedkortet har integrert video, og du har et skjermkort du ønsker å installere, se styrets veiledning for å deaktivere den integrerte video.
  • Mange saker kommer ikke med en strømforsyning, så sørg for at din har en før du setter det sammen.
  • Gjør ikke legger hendene inne i maskinen når den er på.
  • Koble datamaskinens strømkabel dersom du trenger å jobbe inne i saken.