Hvordan bygge en krets med et batteri

En flott måte å lære om batteristrøm og elektrisitet er å bygge en krets selv. Enten du trenger for å fullføre en vitenskap prosjekt eller bare har et par timer å drepe i ettermiddag, her er en enkel måte å holde opptatt mens du lærer det grunnleggende om hvordan elektrisitet blir transportert rundt en krets. Les videre for å lære å bygge en krets med et batteri.

Bruksanvisning

1 Strippe en-tommers av isolasjon av endene av de tre ledninger med en ledning stripper. Vikle uisolerte ledningen enden rundt en tegnestift, deretter koble en binders rundt halser og trykk den inn i en av de tre blokkene. Vikle andre ledningen enden rundt en annen thumbtack og trykk det inn i treet. I midten av tre blokk, plasserer en tredje thumbtack, som vil holde binders på plass. Dette er bryteren for din krets.

2 Nail en klesklype til andre tre blokk, med en liten hammer, for å begynne å lage pæreholderen. Neste, med en annen tack, plassere en løs ledning, den ene i trinn 1 fra bryteren, direkte under Clothespin kjever, inn i skogen. Pakk den avisolerte enden av den gjenværende kabelen rundt lommelykt pære. Klemme den i kjevene til clothespin.

3 Bøy avisolerte enden av den andre ledning fra trinn 1 i en rett vinkel. Ved hjelp av teip, koble ledningen til den positive ledningen på batteripakken.

4 Bøy avisolerte enden av den gjenværende ledning fra trinn 2 inn i en rett vinkel. Koble den til den negative enden av batteriet med tape.

5 Trykk ned på bindersen bryteren for å lukke kretsen. Pæren skal lyse opp som kretsen er lukket.

Hint

  • Bygging av bryteren og pæreholderen er ganske enkel, men hvis du heller ikke å bygge dem, elektriske brytere og pære holdere er tilgjengelig i butikkene.
  • Vær alltid forsiktig eller ha tilsyn av voksne når stripping ledninger, ved hjelp av skarpe stifter eller pinner, eller når hamring i negler.