Hvordan bygge en rask datamaskin for under 1000 dollar

Hvordan bygge en rask datamaskin for under 1000 dollar


Som datateknologiutviklingen, til de ressursene som kreves sette at teknologien til beste bruk økning. Enten du bruker datamaskinen til spill, animasjon, videoredigering eller andre ressurskrevende aktiviteter, trenger du riktig maskinvare for å få jobben gjort riktig. Kjøpe en komplett desktop datasystem kan koste flere tusen dollar. Heldigvis kan du spare deg selv en betydelig sum penger ved å bygge din egen PC.

Bruksanvisning

1 Skriv ut en liste over prioriteringer. Bestem hvordan du har tenkt å bruke datamaskinen og hva slags maskinvare du trenger for å utføre disse oppgavene raskt og effektivt. Sjekk de anbefalte maskinvarekrav for eventuelle ressurskrevende programvare du forventer å bruke. Dette vil gi deg et godt utgangspunkt.

2 Kjøp en barebones PC kit. Selskaper som Tigerdirect, Newegg og CompUSA selger et bredt spekter av bones kits. Vanligvis disse pakkene består av et tårn, hovedkort, prosessor, minne og en harddisk. Noen kits inkluderer tilleggstjenester som for eksempel en optisk stasjon, grafikkort, strømforsyning, et tastatur og en mus. Med priser for multi-core prosessorer som starter på under $ 250 på tidspunktet for offentliggjøring, kan en barebones kit sette deg godt på vei til å bygge en rask datamaskin samtidig som de sparer penger i prosessen.

3 Kjøp de riktige eksterne enheter. Når du er på et budsjett, er større ikke alltid bedre. Kjøp eksterne enheter med funksjoner som du har tenkt å bruke. Ikke kjøp enheter med en mengde ekstra funksjoner som du ikke trenger.

4 Shoppe rundt og lete etter gode kjøp. Computer forsyningssteder har ofte salg og overstock tilbud på maskinvarekomponenter som kan spare deg en pen sum penger hvis du ta dem til rett tid.

5 Sjekk produktomtaler på elementer før du kjøper. Bare fordi et merkenavn er populært betyr ikke at det er det eneste valget eller det beste valget. Hundrevis av mindre kjente produsenter bygge maskinvare som fungerer like godt som merkenavn tilbud; Men unngå å kjøpe en sitron ved å forske online vurderinger og kunde meninger for å få en bedre forståelse av hvordan mindre kjente produkter rente på ytelse og pålitelighet.