Hvordan bygge satellitt Internett for å få WiFi

February 22 by admin

Hvordan bygge satellitt Internett for å få WiFi


Materialer for å bygge en satellitt Internett-systemet for å få Wi-Fi er billig og lett tilgjengelig. Gamle eller kasserte parabolantenner gir perfekte overflater å sprette av og får 2,4 GHz radiobølger. De mange USB Wi-Fi adaptere på markedet gjøre gode sendere for å få disse trådløse signaler til en datamaskin. Til slutt, USB-kabler gir en praktisk og effektiv måte å kjøre lang kabel. Summen av alt dette er en enkel DIY måte å få gratis Internett-surfing.

Bruksanvisning

1 Bruk en stjerneskrutrekker til å skru av Low Noise Block (LNB) transceiver fra slutten av parabolantenne forlengelse arm. Trekk den gamle koaksialkabelen ut av forlengelsesarmen.

2 Koble USB Wi-Fi-adapter på slutten av fatet forlengelse arm, peker plast antenne enden mot ansiktet til parabolantenne. Bruk plastbånd eller et metall stroppen for å feste den til forlengelse arm.

3 Koble USB-kabelen til USB-enden av Wi-Fi-adapter. Forleng kabellengde så mye som nødvendig, ved hjelp av USB-skjøteledninger.

4 Plasser parabolantenne i en line-of-sight med kjente Wi-Fi-offentlige tilgangspunkter, siden radiobølger er retnings (Wi-Fi-signaler er radiobølger).

5 Sett inn en USB-kabel inn i en ledig USB-port på datamaskinen. Fordi USB er "plug and play", maskinen vil plukke opp den nye maskinvaren.

6 Finn den sterkeste tilgjengelige Wi-Fi-signal innenfor rekkevidde som ikke er passordbeskyttet. Klikk på "Connect". Surf på internett gratis.

Related Articles