Hvordan Charter Modem krasj

Hvordan Charter Modem krasj


Kabelmodemer gi raske og pålitelige tilkoblinger til Internett ved hjelp av koaksialkabel teknologi som ligner kabel- og satellitt-TV. Problemer med modemet som modem- krasj av forskjellig opprinnelse kan oppstå selv når modemet tidligere syntes å være i drift på riktig måte. Prosessen med å diagnostisere og reparere modemet krasjet varierer avhengig av årsaken til modemet krasj og tilstanden til modemet før og under ulykken.

Bruksanvisning

1 Hvordan Charter Modem krasj

Løse kabelforbindelser kan føre til at modemet til å krasje.

Kontroller kabeltilkoblingene på modemet. Løse koaksiale tilkoblinger samt frakoblet kabler Ethernet eller USB kan føre til at modemet til å krasje. Stram koaksialkabel og koble til Ethernet eller USB-tilkobling. Vent til modemet å samkjøre opp før du prøver å bruke Internett.

2 Slå av modemet. Noen kabelmodemer har strømknappen mens andre krever at modemet kobles fra for å slå av strømmen til modemet. Restarte modemet er noen ganger nødvendig å gjenopprette nettverksforbindelsen.

3 Start maskinen på nytt. Operativsystem konflikter med modemdriverne kan føre til at modemet krasjer fra tid til annen.

4 Installer modemdriverne. Bruk installasjons CD innredet av kabel Internett-leverandøren for å installere modemdriverne og kabel Internett-programvare.

5 Kontakt Internett via kabel selskap hvis modemet fortsatt ikke fungerer. Kabelselskapet kan anbefale å bytte ut modemet.