Hvordan deaktivere Comodo Antivirus

Comodo Antivirus er en datamaskin beskyttelse programvare som hindrer trojanere, virus, spyware og malware fra å infisere datamaskinen. Programmet har flere utgaver, inkludert en gratis versjon. Men hvis du prøver et nytt antivirusprogram, men ønsker å beholde Comodo for nå bør du deaktivere den fra å kjøre på PCen. Den antivirus er plassert i oppstartsmenyen som standard for å holde den i gang og å beskytte datamaskinen din til enhver tid. Du må fjerne programmet fra oppstart til å deaktivere den fra å kjøre automatisk. Du kan fortsatt starte Comodo Antivirus manuelt hvis behovet oppstår.

Bruksanvisning

1 Gå til "Start" -menyen, skriv inn "msconfig" i "Start Søk" boksen og trykk "Enter" for å starte Systemkonfigurasjon.

2 Klikk på "Startup" fanen i Systemkonfigurasjon vindu.

3 Fjern merkingen i "Comodo Antivirus" fra listen over programmer i oppstartsmenyen, klikk på "Apply" og deretter "OK." Klikk på "Ja" i bekreftelsen pop-up for å lagre de nye innstillingene og starte datamaskinen på nytt.

Hint

  • Alternativt kan du navigere til "Startup" mappen ( "Start", "Alle programmer," høyreklikk "Startup" og velg "Open for alle brukere") og slette Comodo Antivirus snarveisikonet. Dette vil ikke påvirke programmet, men vil fjerne det fra oppstartsmenyen.