Hvordan dele en skriver med en USB-hub

Hvordan dele en skriver med en USB-hub


Dele en skriver som er koblet til datamaskinen via en USB-hub er en av de mektigste fordelene av et nettverk. Å kunne dele skrivere betyr ikke ønsker å kjøpe en skriver for hver PC i nettverket. Dele en skriver via en USB-hub er en enkel prosess som vil ta omtrent fem minutter å fullføre.

Bruksanvisning

1 Koble USB-hub til datamaskinen. Ideelt sett vil du ønsker å koble til USB-hub til enhver ledig USB-port på baksiden av datamaskinen. Hvis du ikke har en ledig port, kan du koble hub i et okkupert port og flytte fortrengt komponent til USB-hub.

2 Kontroller at USB-hub har strøm. Noen USB-huber er drevet av deres forbindelse til datamaskinen. Men noen krever en tilkobling til en stikkontakt for å få kraft.

3 Koble skriveren til USB-hub. Bruk noen av de åpne sporene på USB-hub for å koble til skriveren.

4 Installer skriveren på datamaskinens operativsystem. Det er en god sjanse for at skriveren vil automatisk bli installert. Men hvis datamaskinen ikke allerede har installert for skriveren driverne, må du bruke disken som fulgte med skriveren for å fullføre installasjonen av skriveren.

5 Åpne kontrollpanelet programmet ved å klikke på Start-knappen nederst til venstre på skjermen, og deretter klikke på kontrollpanelet notering på høyre side.

6 Åpne mappen Skrivere og telefakser i kontrollpanelet. Programmene er i alfabetisk rekkefølge.

7 Åpne egenskapene for skriveren du nettopp installert ved å klikke på skriver liste med høyre museknapp. En dialogboks åpnes, og deretter kan du klikke på "egenskaper" med venstre museknapp.

8 Klikk på fanen merket "Deling".

9 Klikk på alternativet for å dele skriveren. Velg knappen som sier "Del denne skriveren."

10 Fyll ut feltet med et navn på den delte skriveren. Merke det noe som vil være fornuftig for folk å koble til skriveren.

11 Klikk "OK" nederst.

Hint

  • Hvis du ikke har driveren disken som fulgte med datamaskinen, kan du vanligvis finne driverne online på produsentens hjemmeside.
  • Dele en skriver fra datamaskinen, kan det føre til mer prosessorkraft blir tatt bort fra dine oppgaver med det formål å skrive ut. Sørg for at datamaskinen kan håndtere ressurser til å skrive ut for flere brukere samtidig utfører dine personlige oppgaver.