Hvordan Design en slektstreet webside

Hvordan Design en slektstreet webside


Følge ditt slektstre er en givende, men langvarig oppgave. I det siste, mange mennesker utgitt bøker som skildrer deres arv. I dag er et økende antall slektsforskere å snu til Internett for å dele familiehistorie informasjon gjennom utveksling områder som Ancestry.com og sine egne nettsider. For de som ønsker å sette opp en nettside av sine egne, er det mange alternativer.

Bruksanvisning

1 Hvordan Design en slektstreet webside

Mange web vertene er gratis, men plasserer annonser på sidene dine.

Velg en web host. Web hosting selskaper er mange. Når du gjør ditt valg, vurdere nivået på tjenesten du trenger. Avhengig av din web designer ferdigheter, kan du velge en minimalistisk vert, som du skriver alle html, en vert som tilbyr et komplett mal eller noen grad av service i mellom. Du må også vurdere å kjøpe et domenenavn, finne en vert som registrerer ditt navn som en del av pakken, eller registrerer deg med et selskap som gir deg et subdomene av deres.

2 Design din åpningssiden. Ofte har en familiehistorie nettside en åpning som inneholder en familie fortelling. Disse begynner med den eldste sporbar stamfar, vanligvis en mann, hans hjem, migrasjonshistorie og nærmeste familie. Hvis det er et bilde (et bilde eller maleri) av denne personen, presentere det på åpnings narrative siden. 3 Hvordan Design en slektstreet webside

Gravsted bilder bringe en del av familiens historie for de som ikke kan reise til familiens kirkegårder.

Opprett en side for hver sporbar gren av slektstreet. Inkluder skannede fotografier hvis tilgjengelig, bilder av grav eller plasserer betydning for den grenen du nedtegner på denne siden. Hold bildene små, og lett å laste. Knytte dem til et fotogalleri senere.

4 Hvordan Design en slektstreet webside

Et nettsted kart er som et kart og kompass til ditt nettsted.

Lag et nettsted kart (en indeks side med linker til alle sidene på nettstedet). Familie historie nettsider kan bli stor og vanskelig å navigere. Et nettsted kart, koblet fra og til hver side, kan hjelpe din familie finne akkurat det de trenger.

5 Hvordan Design en slektstreet webside

Skanne gamle bilder i din familie album å dele med resten av familien.

Legg et fotogalleri side. Organiser bilder av familie gren, og bruke miniatyrbilder på gallerisiden. Du trenger minst to størrelser av hvert bilde. Bruk fotoredigering programvare for å endre størrelsen på skanninger. Link bildene for større størrelse bilder. Du vil sannsynligvis trenge å endre størrelsen disse for web også.

6 Hvordan Design en slektstreet webside

Det kan være lurt å beskytte personlig informasjon.

Bestem deg for hvor privat du vil at nettstedet skal være. Du kan sette passordbeskyttelse for bestemte sider eller hele kataloger. Gi folk du stoler på passordene, eller levere et hint om at bare familiemedlemmer kunne forstå. HTML Writer Guild nettside gir instruksjoner.

Hint

  • Purchase slektsforskning programvare for å hjelpe til med oppgaven med organisasjonen. Noen programmer produsere websider for deg.
  • Dette er en stor jobb. Det kan være lurt å gi et annet familiemedlem tilgang til området som en hjelper.
  • Hold deg oppdatert på aktuelle svindel. Noen tyver bruke informasjon hentet på familietreet nettsider for å etterligne lang mistet familiemedlemmer.