Hvordan du kan leie filmer med Apple TV

Nå som de fleste av oss har tilgang til Internett, har vi ikke lenger å reise til nærmeste film rental sted å sjekke ut de nyeste utgivelsene. Vi kan bli hjemme å se på noen av våre favorittfilmer. Internett-brukere som i dag har en Apple TV-enhet og en iTunes-konto kan nå dra full nytte av leiefilmer hjemme. Med noen forslag, vil du snart lære å leie filmer med Apple TV.

Bruksanvisning

1 Kontroller at Apple TV har de siste oppdateringene. Uten å gjøre dette, vil du ikke være i stand til å dra full nytte av leie filmer. Det er flere nye funksjoner som vil bli aktivert når du oppgraderer din nåværende Apple TV-programvaren. Det er også en veldig god idé å jevnlig sjekke for å være sikker på at enheten er up-to-date med noen nylige endringer. Eldre versjoner av programvaren vil ikke være i stand til å bruke disse nye funksjonene til dette viktige trinnet er gjort.

2 Logg inn i iTunes Store ved å velge "Innstillinger", "Generelt" og deretter "iTunes Store." Når du blir bedt om å velge den riktige posisjonen, og trykk deretter på menyknappen for å komme tilbake til forrige skjermbilde. Bare brukere i USA kan bruke filmen leie funksjonen i iTunes. I løpet av noen sekunder, har du tilgang til de mest aktuelle valgene i iTunes Store.

3 Velg "Logg inn" og deretter skrive inn Apple-ID med et passord. For å omgå det skritt å skrive inn passordet ditt hver gang, velger du "Ja" for å lagre passordet. Husk at passordet er case sensitive, så skriv det på nøyaktig samme måte hver gang. Hold "Meny" -knappen for et par sekunder, og du vil umiddelbart bli returnert tilbake til hovedmenyen på Apple TV.

4 Velg "Movies" på hovedmenyen for Apple TV. Når du har gjort dette, vil du raskt få tilgang til de nyeste tilgjengelige kategorier for deg å velge fra. Noen av de mest populære kategoriene er HD-filmer, mysterier, drama og animasjon. Du vil også være i stand til å gjøre et raskt søk etter en bestemt filmtittel.

5 Bestem på filmen du ønsker å se på Apple TV. Trykk på "Play" -knappen for å få mer informasjon om den valgte filmen. Avhengig av Internett-tilkoblingen, laste ned leie film kan ta flere minutter å full fullført. For å ha den raskeste nedlasting mulig, sørg for at Internett-tilkoblingen er ekstremt rask. Å ha en ekstern tilkobling er ikke den optimale måten å leie filmer via iTunes Store.

6 Velg en HD-film eller en standard-definition film å se på Apple TV. Vent på bekreftelse for å vise og trykk "OK" for å fortsette. Etter en fullstendig nedlasting, vil du være i stand til å begynne å se leiefilm i komforten av ditt hjem. Leie Filmen vises under kategorien "leide filmer". Vanligvis er det en 24-timers utløpsperiode for utleie.