Hvordan du oppgraderer en bærbar skjermkort

Hvordan du oppgraderer en bærbar skjermkort


En datamaskin skjermkort brukes til å kontrollere videotilkoblinger og noen av grafikken. Når du bruker en bærbar PC, er skjermkortet også vanligvis brukes til å koble til en ekstern skjerm, for eksempel en dataskjerm. Men som du oppgraderer operativsystemet og annen maskinvare på datamaskinen, trenger du å oppgradere skjermkortet. Dette krever ikke kjøpe et skjermkort, som å installere et nytt kort er ganske vanskelig og krever å ta fra hverandre datamaskinen. I stedet installere en ny driver for å sikre skjermkortfunksjonene med alle de siste oppgraderingene.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til den bærbare produsentens hjemmeside, som Dell.com eller HP.com.

2 Velg "Support" -funksjonen oppført på nettsiden, velg deretter "Drivere og nedlastinger" eller bare "Downloads", avhengig av nettsiden du bruker.

3 Velg "notebook" som type datamaskin du trenger å oppgradere, og velg deretter produktlinje av bærbare og endelig modellnummeret.

4 Velg operativsystemet på datamaskinen, og klikk "Last ned" linken. I et øyeblikk, laster driveren ned direkte til datamaskinen.

5 Dobbeltklikk på den nedlastede driveren for å starte førerinstallasjonsveiviser. Godta lisensavtalen, la standard installasjon navn og plassering, som å endre denne informasjonen kan føre til at bærbare ikke er i stand til å oppdage driveren. Klikk "Install" for å oppgradere skjermkortdriveren.