Hvordan du skanner fra en HP C4100

Hvordan du skanner fra en HP C4100


Hvis du eier en HP Photosmart C4100 series, har du en skanner som du kan bruke til å overføre bilder, bilder og dokumenter til datamaskinen. Når du har gjort dette, vil du være i stand til å dele bilder i et online bildegalleri eller send bilder og dokumenter til venner og familie.

Bruksanvisning

1 Slå på Photo C4100. Finn "HP Digital Imaging Monitor" ikonet i systemstatusfeltet i Windows på nedre høyre side av skjermen. Ikonet vises som fire hvite pilene konvergerende med en overlagret grønn og hvit hake.

2 Løft lokket på Photo C4100. Unngå å løfte skannerglasset.

3 Plasser bildet eller dokumentet med forsiden ned på skannerglasset. Linje bildet opp med den nedre høyre hjørne på skannerglasset.

4 Lukk Smart C4100 lokket.

5 Trykk på "Start Scan" -knappen på Photo C4100 kontrollpanelet. Skjermen viser navnet på den nyeste programmet du brukte til å skanne et bilde eller dokument.

6 Trykk på "OK" -knappen for å sende en kopi av bildet eller dokumentet til programmet vises på Photo C4100 skjermen. Du kan sende bildet til en annen applikasjon, trykk på piltastene på kontrollpanelet til at programmet viser, og trykk "OK". Vent til bildet eller dokumentet vises på dataskjermen.

7 Følg instruksjonene på skjermen i HP Photosmart-programvare for å beskjære bildet til du har markert området som du vil at HP C4100 å skanne.

8 Klikk på skjermen "Godta" for å skanne bildet eller dokumentet.