Hvordan du starter ditt eget tilbød og ta ebay Kunder With You

Hvordan du starter ditt eget tilbød og ta ebay Kunder With You


eBay kan være en stor inntektskilde, og det kan også være en stor kilde for høsting klientell å henvise til ditt eget nettsted. Når du selger produkter på ditt eget nettsted, kan du ta mindre betalt for produkter og tjenester enn du lader på ebay siden du slipper å betale eBay relaterte avgifter. Lær hvordan du armen ut og starte din egen e-handelsområde og ta dine tidligere eBay-kunder med deg.

Bruksanvisning

1 Først må du finne et nettsted der du kan bygge en e-handel nettsted som har en integrert handlekurv og tilbyr en Payapal betalingsalternativ. eBay kjøpere er vant til Paypal betalingssystem og allerede har en PayPal-konto. Se avsnittet nedenfor for e-handel web hosting nettsteder.

2 Når nettstedet ditt er bygget og lastet med produkter, vil du trenger kunder til å kjøpe dine produkter. PayPal-kontoen din er et flott sted å starte. Du kan laste ned Paypal historie (tilbake flere år), som inkluderer kunder e-postadresse og produktene de har kjøpt. Lagre denne informasjonen i et Excel-regneark.

3 Lag en flyer eller annet reklamemateriell om den nye tilbød. Inkluder dette materialet i alle dine eBay bestillinger, regi kunder til ditt eget nettsted.

4 Endre eBay automatiserte e-post for post vunnet, betaling mottatt, og leveringsinformasjon. Selv om disse malene ikke tillater noen HTML-skript eller en direkte link til nettstedet ditt, kan du likevel varsle kundene om ditt eget nettsted hvor de kan kjøpe produkter av eBay.

5 Oppdater eBay om meg siden. Du kan legge inn nettadressen til din egen hjemmeside på om meg siden. Husk at eBay om meg siden er det eneste stedet hvor du kan ta en ikke-eBay url.

6 Opprett en e-postkampanje ved hjelp av adressene du har lastet ned fra Paypal. Din e-postkampanje kunne si noe sånt som dette: Takk for din siste ebay kjøp. Vi er glade for å kunne presentere vår nye nettside som tilbyr de samme store produktene vi tilbyr på eBay. Uten eBay avgifter for å påvirke prising av produkter, er vi i stand til å tilby kundene lavere priser.

7 Få på Twitter. Sett opp en Twitter-konto med navnet på din tilbød. Følg de i din målgruppe. For eksempel, hvis du selger baby-produkter, følger nettsteder som mamma blogger, baby butikker, og bo hjemme moms.

8 Se avsnittet nedenfor for mer informasjon om markedsføring eBay butikken.

Hint

  • eBay tillater ikke linker til personlige nettsteder i noe sted annet enn om meg siden.
  • Shoppe rundt for e-handel web hosting. Vær oppmerksom på avgifter og sørg for å pris butikk.