Hvordan eksportere en liste over kategorier fra WordPress

Hvordan eksportere en liste over kategorier fra WordPress


Noen WordPress blogger har et stort antall kategorier, som brukes til å dele området inn i mange ledd. Dette kan gjøre det vanskeligere å holde styr på den fullstendige listen over kategorier. Av denne og andre grunner, kan det være nyttig å ha en liste over kategorier på bloggen. Dessverre er det ikke mulig å direkte eksportere en kategoriliste innenfra WordPress. Imidlertid kan wp_list_categories () -funksjonen brukes til å lage en liste som kan manuelt kopieres til en fil.

Bruksanvisning

1 Åpne opp Notepad eller en tilsvarende tekst editor. Skriv inn følgende kode på toppen av filen, og deretter lagre den som catlist.php:

<? Php

/ *

Mal Navn: Katliste

* /

?>

2 Kopier og lim inn følgende kode inn i tekstfilen i linjen rett under koden du limte tidligere:

<HTML>

<BODY>

<Ul> <php wp_list_categories ( 'SHOW_COUNT = 1 & title_li = & hide_empty = 0'); ?> </ Ul>

</ BODY>

</ HTML>

Dette vil skape en liste over kategorier, med antall innlegg i hver kategori ved siden av det i parentes. Hvis du ikke vil at innleggsantallet, bare endre SHOW_COUNT = 1 til SHOW_COUNT = 0. Dette vil også vise kategorier som ikke har noen innlegg i dem. Hvis du ønsker å skjule disse kategoriene, endre hide_empty = 0 til hide_empty = 1.

3 Lagre tekstfilen. Logg inn på FTP-konto for nettstedet ditt, og laste opp catlist.php til / wp-content / themes / yourtheme /.

4 Gå tilbake til din WordPress admin kontrollpanelet. Klikk på "Sider", og deretter "Legg til ny". Opprett en ny side med tittelen "Category List" eller noe lignende, og fra "Side Mal" -menyen under publisere boksen til høyre, velg "Katliste." Bakgrunnen for å opprette en egen side for din kategori listen er slik at de besøkende ikke vil se det. Klikk "Save Draft", men ikke publisere siden - du kan ganske enkelt bruke "Preview" knappen på høyre side av skjermen for å vise siden.

5 Høyreklikk på forhåndsvisningsknappen og åpne den i et nytt vindu eller fane. Kategorilisten vil bli vist på en ellers blank side, og du kan kopiere og lime den inn i hva programmet du ønsker. Du kan holde denne siden på kategorilisten og gå tilbake til det når du trenger for å få en liste over kategorier.