Hvordan Elektronisk Send en PDF Med Adobe Reader 9

September 20 by admin

Hvordan Elektronisk Send en PDF Med Adobe Reader 9


Send knappene er en del av interaktive PDF-skjemaer som er opprettet av PDF-programvare Adobe Acrobat. Interaktive skjemaer mulig for brukere å fylle ut informasjon elektronisk og deretter sende dokumentet tilbake til PDF-forfatteren via e-post, en database eller en webserver. Interaktive skjemaer kan brukes for programmer, skatteskjemaer eller undersøkelser. Skjemaer kan sendes elektronisk ved hjelp av Adobe Acrobat eller sin gratis motstykke, Adobe Reader 9.

Bruksanvisning

1 Åpne en PDF-skjema i Adobe Reader 9.

2 Klikk på "Verktøy" -menyen. Under Velg og zoom, velg "Select" -verktøyet eller håndverktøyet til å begynne å fylle ut skjemaet.

3 . Klikk på den første interaktive skjemafeltet du vil fylle ut Markøren vil endres når du peker på ulike typer skjemafelt: Det blir til en pekende finger når du kan klikke på en knapp, en avmerkingsboks, alternativknapp eller listeelement; det blir en pil når du kan velge et element; det blir en I-bjelke når du kan skrive inn tekst.

4 Gjør et valg eller skrive inn tekst i det første skjemafeltet. Trykk på "Tab" for å gå videre til neste skjemafelt. Fortsett å fylle ut skjemaet til den er ferdig. Trykk "Esc" for å slette en oppføring, og starte på nytt.

5 Klikk på "Send skjema" -knappen for å sende inn skjemaet. Hvis send-knappen ble opprettet automatisk av Acrobat, kan det være på dokumentmeldingslinjen på siden av dokumentet. Ellers, se etter knappen på selve dokumentet. Knappen vil sende skjemaet til en database, webserver eller e-postadresse, avhengig av hvor på send-knappen ble opprettet.

Related Articles